Ny

Hur snabbt svar Min Doktor?

Hur snabbt svar Min Doktor?

Du får ett mejl så snart läkaren svarat. Nu kan du chatta med läkaren om ditt besvär. Om du skulle behöva ta prover blir du guidad till en av våra 600 provtagningsenheter runt om i landet. Om det krävs en fysisk undersökning får du veta vart du bör vända dig.

Är det gratis att ringa doktor se?

Att ladda ner appen Doktor.se är alltid gratis. Patientavgiften för att få digital vård genom appen är mellan 0-200 kronor beroende på vilken region du är folkbokförd i, ärende och ålder. Du meddelas alltid i appen om ditt besök kommer innebära en avgift och du kan då välja om du vill gå vidare eller inte.

Kan Min Doktor sjukskriva?

Kan ni sjukskriva mig? Min Doktors läkare kan skriva sjukintyg i de fall då det inte krävs en fysisk undersökning för att bedöma dina besvär och din arbetsförmåga. Det är alltid, utan undantag, läkaren som avgör om det finns anledning till sjukskrivning.

Hur bra är din läkare?

Inne på Vården.se kan du enkelt lämna omdömen och berätta vad du tycker om olika vårdgivare. På alla vårdgivare finns en knapp som heter ”Lämna omdöme”. Om du klickar på den kan du utvärdera ditt besök utifrån olika kriterier och skriva en kommentar om det är något särskilt du vill berätta om dina upplevelser.

Vilken är bäst Min Doktor eller kry?

Doktor.se har ett bättre betyg på Trustpilot än Kry Tid för samtal med läkare – Doktor.se svarar inom 3 minuter. Användarvänlighet i appen (Genomsnittsbetyg för appen ligger på 4,7 av 5)

Hur betalas doktor se?

Att ladda ner appen Doktor.se är alltid gratis. Patientavgiften för att få digital vård genom appen är mellan 0-250 kronor beroende på vilken region du är folkbokförd i, ärende och ålder. Du meddelas alltid i appen om ditt besök kommer innebära en avgift och du kan då välja om du vill gå vidare eller inte.

Kan kry läkare sjukskriva?

Kry kan hjälpa dig med vissa läkarintyg och sjukintyg, antingen i vår digitala tjänst eller genom ett fysiskt vårdmöte. Intygen utfärdas efter individuell bedömning. Det är vanligast att behöva hjälp med sjukskrivning, men läkarintyg kan även styrka att du är frisk.

Hur finansieras doktor se?

Sammanlagt kan Doktor.se ha tjänat in strax över 3,2 miljoner kronor från landstingen där patienter som utnyttjade gratisvården genom appen är skrivna, enligt landstingets statistik räknat på de ersättningar Doktor.se får för digitala besök.

Share this post