Ny

Ar Fitbit versa vattentat?

Är Fitbit versa vattentät?

Fitbit Versa 3 är en lätt och vattentät pulsklocka med GPS och med över 6 dagars batteritid. Mäter din puls, steg och sträcka dygnet runt och använder informationen för att ge en precis beräkning av kaloriförbrukning. Registrerar även sömn och mäter sömnkvalitet.

Är versa 2 vattentät?

Klockan är vattentät till 5 atmosfärers tryck vilket innebär att man kan simma med den.

Hur stänger man av Fitbit klockan?

Hur stänger jag av min Fitbit-enhet?

  1. Svep från höger till vänster på startskärmen till Inställningsskärmen.
  2. Tryck på Inställningar och rulla ner till Stänga av.
  3. Tryck på Stäng av och bekräfta.
  4. För att slå på Blaze igen trycker du på valfri knapp.
  5. Synkronisera din aktivitetsklocka så snart du slår på den igen.

Är Fitbit 2 vattentät?

Skärmens storlek är ett plus i kanten när Fitbit Charge 2 betygsätts av Tech Radar. Mobil är däremot inte lika förtjusta i att armbandet saknar inbyggd GPS och att det bara är vattentåligt och inte helt vattentätt, en kritik som delas av M3.

Hur registrerar Fitbit steg?

Fitbit-enheter använder en 3-axlig accelerometer för att räkna din steg. Denna sensor tillåter också din enhet att bestämma frekvens, längd, intensitet och mönster för din rörelse.

Kan man bada med sin Fitbit?

Om du hade tänkt använda ditt aktivitetsarmband för att mäta din simträning så kan Fitbit Charge 4 vara ett bra val, då den är vattentät ner till ett djup på 50 meter. Det är alltså inga problem att simma med det, och du behöver inte tänka på att ta av det om du till exempel ska diska.

Kan man duscha med en Fitbit?

Även om det kan vara ok att duscha med våra vattentåliga enheter, minskar inte risken för exponering för tvålar, schampon och balsam, vilket kan orsaka långvariga skador på din enhet och kan orsaka hudirritation. Vi rekommenderar inte att du bär din enhet i en bubbelpool eller bastu.

Hur nollställer man en Fitbit?

Så här raderar du din data från din enhet:

  1. På Fitbit-enheten öppnar du appen Inställningar Rensa användardata.
  2. När du blir ombedd att göra det, tryck på skärmen under 3 sekunder och släpp. När ditt aktivitetsarmband vibrerar och klockskärmen visas raderas dina data.

Kan man bada med Fitbit Charge 4?

Share this post