Rekommendationer

Hur saljer man barnbocker?

Hur säljer man barnböcker?

Om du inte redan har en användare på Bookis så måste du registrera dig för att kunna sälja begagnade böcker. Du registrerar dig snabbt och enkelt i appen eller på hemsidan. Du ordnar betalning och leverans med köparen. Som det är på de flesta klassificerade webbplatser, som Blocket.se eller Facebook.

Hur tjänar Bookis pengar?

Vi har runt fem miljoner titlar och är kopplade till Bokinfo. När du får upp boken väljer du pris som du vill sälja den för och skick. Sedan lägger du upp den för försäljning, säger Lasse Brurok (operativ chef), som grundade Bookis tillsammans med Arne-Morten Willumsen (idag VD).

Var är det bäst att sälja böcker?

På nätet

  • Bokbörsen. Bokbörsen är ett antikvariat fast beläget på internet.
  • Tradera. Om man går in på Tradera så ser man att det finns faktiskt en hel del böcker där.
  • Boktorget. Att annonsera på Boktorget är gratis, dock så är det färre som besöker sajten jämfört med exempelvis Bokbörsen.
  • Antikvariat.
  • Loppis.

Hur man kan sälja böcker?

Men du vill sälja din bok via plattformar som blurb eller Amazon. Du har massor av begagnade böcker och du vill sälja dem online. Antingen är de din, eller så köper du dem från traditionella butiker eller garageförsäljning, och du vill göra dem för en vinst på Amazon eller Bookscouter.

Kan man lita på Bookis?

Mycket nöjd med servicenivån, smidigt snabbt och säkert att köpa och sälja med bookis, rekommenderar den starkt .

Hur fungerar Bookis?

Hitta en bok du gillar, och välj en säljare Du och säljare ordnar betalning och leverans privat. Precis som på Facebook. Vi hämtar upp från säljaren och levererar direkt till dig i postlådan eller på dörrmattan.

Vilka begagnade böcker säljer bäst?

Allra störst är ökningen för böcker om botanik, följt av flyg och flyghistoria samt konst och hantverk. Säljarna på Bokbörsen är allt från studenter som säljer en enstaka bok, till antikvariat som säljer tio böcker om dagen.

Finns det något värde i gamla böcker?

Så ett antikvariat är också en vanligt bokhandel. Och då ska boken ser så fräsch ut som möjligt för att kunna sälja vidare. Men ibland kan det vara en boks proveniens som är intressant för en samlare. Hatts priser ligger från 40 kronor och uppåt 100 000 kronor i vissa speciella fall.

Var värderar man gamla böcker?

Ägare till gamla böcker vill ofta veta om deras böcker har ett ekonomiskt värde. Museiverket får dock inte värdera föremål, så för att få en värdering måste man vända sig till ett antikvariat.

Share this post