Allmänning

Ar Remifemin bra?

Är Remifemin bra?

Jag upplever att värmevallningarna inte blir så intensiva med Remifemin. har nyligen fått diagnosen efter 26 år och tycker redan efter några veckor att det känns lugnare i kroppen och jag får mer värme. Hjälper mot växelvis värme vilket känns bra. Fungerar utmärkt för min del mot besvären i övergångs åldern!

Vad innehåller Remifemin?

Innehållsdeklaration. Den aktiva substansen är: extrakt av jordstam från läkesilverax (Cimicifuga racemosa (L.) Nutt) Extraktionsmedel: isopropylalkohol 40% (v/v)

  • Läkemedlets utseende och förpackningsstorlekar.
  • Innehavare av godkännande för försäljning och tillverkare. Schaper & Brümmer GmbH & Co. KG. Bahnhofstraße 35.
  • Hur länge kan man ta Remifemin?

    Remifemin bör inte tas längre tid än 6 månader utan kontakt med läkare.

    Hur länge kan man ta Femarelle?

    Hur länge kan jag äta Femarelle? Det går utmärkt att äta Femarelle så länge du vill.

    Vad är Klimadynon?

    Klimadynon är ett växtbaserat läkemedel använt för lindring av klimakteriebesvär såsom värmevallningar och kraftiga svettningar.

    Vart vänder man sig vid klimakteriebesvär?

    Kontakta en vårdcentral om du har ett eller flera av följande besvär: Du har besvär med värmevallningar och svettningar eller sömnproblem som påverkar hur du mår. Det kliar och svider i slidan trots att du har prövat receptfria läkemedel i slidan i två till tre veckor.

    Hur lång tid tar det innan Klimadynon hjälper?

    Verkar faktiskt fungera mot vallningar. Sover bättre. Värmevallningarna försvann nästan helt på bara 14 dagar. Bra produkt med snabb effekt.

    Hur fungerar Femarelle?

    Femarelle för klimakteriets 3 faser Klimakteriet kan delas in i tre faser; förklimakteriet, klimakteriet och tiden efter klimakteriet. Femarelle finns i tre olika produkter som är särskilt utvecklade för att passa bra under de olika faserna. Femarelle Rejuvenate – förklimakteriet. Femarelle Recharge – klimakteriet.

    Är Femarelle farligt?

    Fakta. Femarelle innehåller ämnet DT56, som utvinns från soja. DT56 har i en studie visats ha samma effekt som östrogen/gestagen-behandling, utan att – som vid hormonbehandlingen – medföra förhöjd risk för blodpropp eller bröstcancer.

    Hur bra är Femarelle?

    Till skillnad från många andra kosttillskott, finns tjugo publicerade studier på Femarelle som visar att det fungerar på liknade sätt som östrogen i kroppen – utan att påverka bröst- och livmodervävnad. Femarelle rekommenderas idag av gynekologer världen över för sina goda resultat och sin höga säkerhetsprofil.

    https://www.youtube.com/watch?v=s2IyulqljhA

    Share this post