Ny

Har Lena Ph varit med i en popgrupp?

Har Lena Ph varit med i en popgrupp?

Som tonåring var Lena Philipsson med i gruppen Jupiters kratrar. 1982 deltog hon som 16-åring i en svensk variant av TV-programmet New Faces; Barnens dags talangjakt Nya ansikten, där hon vann riksfinalen med en egenskriven låt. Hon kom med i en musikal i Norrköping och fick spela in en singel.

Hur gammal är Lena P?

56 år (19 januari 1966)Lena Philipsson / Ålder

Vem har Lena Ph varit tillsammans med?

Lena Philipssons ex Paret gifte sig 1993 men gick skilda vägar år 2002, och idag är de istället mycket goda vänner. Men Måns är inte Lenas enda romans. Hon har även varit tillsammans med och dejtat bland andra Martin Björk, Per Holknekt, 13 år yngre Anders Dahlberg och Pierre Leander.

Hur lång är Martin Eriksson?

1,89 mE-Type / Längd

Hur lång är Lena Ph?

1,7 mLena Philipsson / Längd

Vem är pappa till e-Type?

Bo G. EriksonE-Type / PappaBo Gustaf Erikson, känd som Bo G. Erikson, född 16 juni 1933 i Uppsala, är en svensk journalist, programledare, producent och författare. Wikipedia

Vad heter Lena Philipssons syster?

Lena Philipsson undvek att tänka på alla miljontals tittare. I stället framförde hon sitt bidrag för en enda person – storasyster Anna, 39.

Vart är e-Type född?

27 augusti 1965 (ålder 56 år), UppsalaE-Type / Född

Var bor e-Type?

Bo Martin Erik Erikson bor i en villa i Bromma med telefonnummer 072-227 07 00. Hans födelsedag är den 26 augusti. Hans villa är värderad till ca 19 200 000 kr.

Hur mycket väger Lena Philipsson?

Med sin vikt på 50 kilo klarar Lena Philipsson precis den undre viktgränsen för de burna deltagarna.

Vad heter E-Type egentligen?

– Så länge jag lever kommer jag drömma om att försöka få ihop en liten familj, säger artisten och krögaren. Det var ett tag sedan vi hörde ny musik av Martin ”E-Type” Eriksson, 54 – men det betyder inte att han ligger på latsidan.

Vad gör Nana Hedin idag?

Nana Hedin drabbades av tungrandscancer 2007. Nu ska sångerskan opereras igen och har därför startat en insamling för att ha råd med fortsatt behandling. Flera artister – däribland E-type och Sarah Dawn Finer – har skänkt pengar till insamlingen ”Help get my voice back”, skriver Gala Magazine.

Share this post