Ny

Hur mycket tjanar man pa Blomsterlandet?

Hur mycket tjänar man på Blomsterlandet?

30 000 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

Vem grundade Blomsterlandet?

Det familjeägda företaget i Trollhättan grundades redan 1946 och drivs nu vidare av tredje generationen Löfgrens, bröderna Jonas och Mathias.

Hur är det att jobba på Blomsterlandet?

Ett jobb på Blomsterlandet innebär att man får ge den kreativa förmågan fullt svängrum och där spelar fantasin och förmågan att tänka utanför ramarna en väsentlig roll. Det är både roligt och utmanande att jobba på Blomsterlandet och där varje dag är olik den föregående.

Hur mycket tjänar en florist 2021?

Visa lön per region Den högsta lönen, som florist, ligger på 34 100 kr. Hon, för det är en kvinna, finns inom samtliga sektorer och har en eftergymnasial utbildning på 3 år eller mer. Närmaste lön för en man inom detta yrke tjänar 33 800 kr.

Vad betyder Interflora?

Idén med en blomsterförmedling kom från Tyskland och USA och syftet var att modernisera och utveckla blomsterhandeln i Sverige. Fem år senare, 1928, ändrades namnet till Föreningen Blomsterförmedlingen. Föreningen arbetade för gemensam annonsering och inköp, utbildning och internationell samverkan.

Är Blomsterlandet svenskt?

Blomsterlandet är en svensk kedja med 64 butiker från Malmö i syd till Luleå i norr. Vi har ett brett sortiment av såväl växter och tillbehör för hem och trädgård, som buketter, arrangemang och accessoarer till vardag och fest. Dessutom är vår e-handel öppen dygnet runt.

Vem grundade Plantagen?

Ratos är ett investeringsföretag som äger och utvecklar nordiska företag. Man har bolag som ägnar sig åt allt från kreditinformation (Bisnode) och auktionsverksamhet med fordon (Kvdbil) till krukväxter och plantor (Plantagen). Ratos grundades 1934 av bröderna Ragnar och Torsten Söderberg, som ett förvaltningsbolag.

Share this post