Rekommendationer

Kan man ha Absolut Torr i ansiktet?

Kan man ha Absolut Torr i ansiktet?

Dermix Absolut Torr Wipe kan användas för behandling av svett från pannan etc. Eftersom huden är känsligare i ansiktet bör man dock vara extra försiktig och först prova på ett litet område, för att se om man får någon typ av hudreaktion.

Är det farligt med Absolut Torr?

Den kan användas för exempelvis handsvett, fotsvett och armsvett. Produkten kommer i form av medel, roll-on och wipes och kan ha effekt i upp till 7 dagar. Produkten tas innan man går och lägger sig så den får verka under natten. Det kan hända att Absolut Torr svider lite, vilket inte är farligt.

När ska man applicera Absolut Torr?

Om Absolut Torr appliceras på kvällen går det utmärkt att raka huden morgonen efter. Applicera (dutta) Absolut Torr på huden, t. ex. i armhålan, någon timme innan du lägger dig på kvällen och låt torka in – det tar normalt bara någon minut.

Kan man använda Absolut Torr i ansiktet/pannan? Det går bra att använda Absolut Torr i ansiktet och i pannan men prova på en liten yta först eftersom huden i ansiktet är känsligare. Och akta ögonen. Prova gärna Absolut Torr Wipes som gör behandling av panna och ansikte lättare.

Kan man duscha med Absolut Torr?

Självklart kan du duscha och tvätta dig som vanligt under tiden och vill du tillföra en doft kan du kombinera Absolut Torr med en aluminiumfri doftdeodorant. Absolut Torr är fri från parfym, färgämnen och konserveringsmedel.

Vilken Absolut Torr är bäst?

Absolut Torr Roll-On är en extra effektiv antiperspirant som motverkar svett och dålig lukt upp till sju dagar. Kan användas mot alla typer av svettningar, så som armsvett, handsvett och fotsvett. Rekommenderas även vid besvär med överdriven svettning, så kallad hyperhidros.

Hur länge ska man ha på Absolut Torr?

Applicera Absolut Torr på huden, t. ex. i armhålan, någon timme innan du lägger dig på kvällen och låt torka in – det tar normalt bara någon minut. Låt gärna huden lufttorka.

Share this post