Allmänning

Vad kostar en laserbehandling i ansiktet?

Vad kostar en laserbehandling i ansiktet?

Dela upp betalningen

Behandling Pris
Hela ansiktet 1 500:-
Haka och överläpp 1 200:-
Rygg 3 900:-
Bikinilinje 1 400:-

Vad kostar en IPL behandling?

Priset på IPL behandling varierar beroende på vad du ska behandla och vilken klinik som du väljer. Behandlingen börjar på cirka 1000 SEK. Om du vill behandla hela ansiktet, dekolletage och hals får du betala cirka 3000 kronor.

Vad kan man behandla med IPL?

Om hudföryngring med IPL / laser IPL är en behandling där man med hjälp av högintensivt ljus kan behandla olika indikationer i huden. Ljuset bildar värme i huden som i sin tur stimulerar kollagenproduktionen för en föryngrande effekt, reducerar blodkärl samt tar bort rodnad och pigment.

Vad är fraktionerad laser?

Med en fraktionerad laser skjuts laserstrålar djupt ner i huden och bildar mikroskopiska hål som stimulerar produktionen av nytt kollagen och elastin i huden. Till skillnad från andra Co2-lasrar har SmaXel en inbyggd randomizer som bidrar till en systematisk fördelning av laserstrålarna som skjuts ut.

Vad kostar en medicinsk laser?

Priser

PAKETPRISer
ORD.PRIS FÖRBET 6+
Överkropp ( Rygg, axlar, bröst, mage, hela armar, händer & fingrar ) 3399:- 2699:-
Underkropp ( Hela ben, tår & fötter, brasiliansk & rumpa ) 2899:- 1799:-
Hela ben, brasiliansk och armhålor 2399:- 1399:-

Är laser bra för huden?

Laser kan skada huden De starkaste lasrarna kan ge brännskador på huden eftersom ljuset omvandlas till värme i huden. Ju mer pigment din hud innehåller, desto mer ljus omvandlas till värme som ökar risken för brännskador. Vid vissa kosmetiska behandlingar används stark laser.

Hur länge håller IPL?

Beroende på vilken behandling du gör får du olika resultat. Hårborttagningen är oftast permanent efter 3-4 behandlingar. För övriga behandlingar behålls effekten längre med hjälp av god hudvård och användande av solskydd. De flesta behandlingar kan behöva upprepas vid behov, oftast efter cirka 1 år.

Hur ofta kan man använda IPL behandling?

Om du istället använder en IPL, kan du hindra håråterväxten i upp till 8 veckor* och sedan behöver IPL-behandlingen upprepas var fjärde till var åttonde vecka för att du ska bibehålla det långvariga resultatet. IPL är en bra metod om du vill kunna göra behandlingen hemma och få ett långvarigt resultat.

Hur länge är håret borta efter IPL?

Är håret borta för all framtid? Forskning pekar på att ett växande hårstrå som behandlats med IPL inte växer tillbaka. Däremot kan håranlag som slumrat under några år till årtionden aktiveras p g a hormonell påverkan som tex klimakteriet. Detta rör sig då om nya hårstrån.

Kan IPL ge cancer?

UV-våglängder tas vanligtvis bort från IPL-spektrat, så att ljuset inte skadar det yttre hudlagret och inte ökar risken för cancer.

Vad är Hifu behandling?

Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud (HIFU) är ett riktigt ansiktslyft utan kirurgi. Sedan 2012 har HIFU haft en ökad popularitet i världen över. Behandling är FDA-godkända för att lyfta huden i ansiktet, halsen och på kroppen. Behandlingen är en avancerad icke invasivt estetiskt åtgärd.

Hur en fraktionerad destillation går till?

Fraktionerad destillation är en destillationsmetod som kan användas för att separera en blandning av många ämnen med liknande kokpunkter. Vid fraktionerad destillation förångas blandningen och får passera genom ett rör eller torn, kallat destillationskolonn, som har olika temperatur vid olika nivåer.

Share this post