Populära

Varfor migrerar fillers?

Varför migrerar fillers?

Anledningen till varför man bygger upp är dels för att få ett så naturligt resultat som möjligt och för att fillern ska hinna integrera i kroppens egen vävnad innan man fyller på vilket minskar risken för klumpar och ojämnheter och andra komplikationer såsom överfyllnad & migrering.

Det finns lite olika teorier angående detta. Självklart handlar det bland annat om att man inte använt sig av en anpassad produkt för rätt injektionsområde. Det kan också i vissa fall handla om skickligheten hos injektionsbehandlaren. Skulle det hända att fillers migrerar så är massage ibland det enda som krävs.

Vad händer när fillers går ur läpparna?

Behandling i ansiktet håller 6-12 månader och upp till 18 månader, beroende på vilket material som används. Det som sker efter att en fillerbehandling har brutits ner är att du återgår till den volym och de rynkor du hade innan.

Varför håller inte fillers på mig?

Det som bryter ned fillers är ett enzym som vi har naturligt i kroppen som heter hyaluronidase. Vi alla har olika nivåer av hyaluronidase och därför bryts produk- ten ned fortare eller långsammare. Sedan är det andra faktorer som spelar in som vilket område man behandlar, samt om man röker.

Varför håller inte fillers?

I kroppen finns enzymer som bryter ned hyaluronsyra och när man behandlar med fillers kommer resultatet därför inte att vara permanent eftersom det sakta bryts ned i huden.

Vad betyder det när överläpp är svullen?

vad betyder det när din överläpp är svullen? Svullnad uppstår när det finns en ansamling av vätska i vävnaderna. Svullnad av övre eller nedre läppar, är tunga eller svalg oftast beror på en allergisk reaktion eller en skada. Om svullnaden är svår eller långvarig, är det viktigt att söka läkarvård.

Vad är svullnad av Övre eller nedre läppar?

Svullnad av övre eller nedre läppar, är tunga eller svalg oftast beror på en allergisk reaktion eller en skada. Om svullnaden är svår eller långvarig, är det viktigt att söka läkarvård

Varför inte ignorera svullna läppar?

Ignorera detta fenomen är inte exakt värt det, en försummad sjukdom leder till allvarligare problem. Om läppen är svullen bör du omedelbart identifiera orsaken till detta fenomen. Det kan trots allt vara vanlig mekanisk skada eller allvarlig sjukdom.

Share this post