Allmänning

Vad menas med push?

Vad menas med push?

Push-teknik (push från engelska översätts som ”push”, ”push”) är en av metoderna för att sprida information när data tas emot på enhetens skärm (surfplatta, smartphone, etc.) baserat på inställda parametrar. Enkelt uttryckt är detta aviseringar som appar överför och som visas på användarens enhetskärm.

Vad menas med meddelanden?

Push-meddelanden och meddelanden i appen: Om du använder någon av våra iOS-eller Android-appar får du in-app-meddelanden eller push-meddelanden. Dessa levereras till GroupMe-appen med ditt data abonnemang.

Vad är flytande aviseringar?

Genom flytande avisering är aviseringar kända som visas på enhetens skärm för att informera användaren om att de har fått ett nytt meddelande, ett nytt e-postmeddelande, att du har nämnts i ett socialt nätverk, en påminnelse om att öppna ett visst spel, ett meddelande bjuder in dig att aktivera meddelanden för en …

Hur fungerar ett SMS?

När du skickar ett meddelande till en annan mobiltelefon så är det din operatörs smsc som tar emot meddelandet från dig och skickar det vidare till mottagaren. Om mottagaren inte är tillgänglig, till exempel för att den telefonen inte har täckning eller är avstängd så sparas meddelandet.

Vad är en push avisering?

Push-meddelanden kan vara en otroligt användbar funktion. De hjälper dig att få information om uppdateringar och erbjudanden och ger viktig information nästan omedelbart. Men det kan kännas överväldigande att hantera många popup-meddelanden på alla sina enheter. Kinstas hosting får hundratals femstjärniga betyg.

Vad är push meddelande EMC?

Hur fungerar push notiser?

Olika användare vill ha olika information, och genom att analysera den information du har kan du se till att varje användare får anpassad och relevant information. Ett enkelt sätt att komma igång är helt enkelt att fråga användarna hur de vill ha sina push-notiser, och låta dem själva göra inställningar i appen.

Vad är push på Facebook?

Push-meddelanden: skickas när du inte aktivt använder Facebook (exempel: på enhetens låsskärm). Aviseringar i app: skickas när du använder Facebook. Dessa visas som siffror ovanför i Facebooks navigering eller ovanför Facebook-appen på din mobil.

Vad betyder banderoller på iPhone?

Känslig information från en viss app vill du kanske inte ska dyka upp som en så kallad banderoll på toppen av skärmen när någon annan använder din telefon. Då stängs detta enkelt av genom att ändra notisstil. Bockar vi ur Visa som banderoll kommer notiser från denna app aldrig dyka upp längst upp på skärmen.

Hur får man notiser om födelsedagar på Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Tryck på Visa din info i avsnittet Om nedanför din profilbild. Bläddra ned till Allmän information och tryck på Redigera. Använd listmenyerna för att ändra ditt födelsedatum och använd målgruppsväljaren för att välja vilka som kan se det.

Vad är push meddelande på facebook?

Share this post