Rekommendationer

Nar kommer Haaland tillbaka?

När kommer Haaland tillbaka?

Nästa Champions League-match är den 3 november när Dortmund möter Ajax på hemmaplan. Den 21-årige norrmannen kom tillbaka från en muskelskada så sent som förra veckan. Då svarade han för två mål när Dortmund vann med 3-1 mot Mainz. – Erling var verkligen nedstämd i går eftersom han varit så glad över att vara tillbaka.

Vart föddes Haaland?

21 juli 2000 (ålder 21 år), Leeds, StorbritannienErling Haaland / Född

Vilka lag har Håland spelat i?

Borussia Dortmund#9 / Anfallare
Norges herrlandslag i fotbollAnfallareNorges U21-herrlandslag i fotbollAnfallare
Erling Haaland/Nuvarande lag

Hur länge är Haaland skadad?

Erling Haaland fick utgå i matchen mot Hoffenheim. Det rör sig om en muskelskada, men det är oklart hur länge den kommer hålla honom borta. Det är norrmannens åttonde skada sedan i maj 2020.

Hur snabbt springer Erling Haaland?

Den italienska tv-kanalen Sky har i efterhand mätt hur fort det egentligen gick och kommit fram till att Haaland nådde en topphastighet på 38 kilometer i timmen och han sprang 60 meter på 6,64 sekunder.

Vilket lag spelar Haaland i FIFA 20?

Borussia Dortmund

  • Position FWD.
  • Tröjnummer 17.
  • Skrev på 1 januari 2020.
  • Kontraktslängd 2024.

Vad kostar Haaland?

Enligt franska L’Equipe kommer den klubb som värvar Haaland att få betala närmare 300 miljoner euro. Tidningen skriver att prislappen för spelaren ligger på 75 miljoner euro men att det även tillkommer en utgift på 20 miljoner euro i arvode till agenten Mino Raiola och spelarens pappa, Alf-Inge Håland.

Vart bor Haaland?

2004, vid tre års ålder, flyttade han till Bryne, hans föräldrars hemstad i Norge. Som ung testade Haaland på ett flertal andra sporter utöver fotboll, som exempelvis handboll, golf och friidrott.

Är Haaland Högerfotad?

Erling Braut Haaland, ursprungligen Håland, född 21 juli 2000 i Leeds, England, är en norsk fotbollsspelare som spelar för Borussia Dortmund i Bundesliga och det norska landslaget….Erling Haaland[redigera | redigera wikitext]

Personlig information
Kontraktslut 30 juni 2024
Juniorlag
2006–2015 Bryne
Seniorlag*

Share this post