Ny

Vad ar Ladok intyg?

Vad är Ladok intyg?

Skriv ut ett intyg från Ladok Student Resultatintyg visar alla dina avklarade kurser och eventuell examen. Registreringsintyg visar vilka kurser du är eller har varit registrerad på, för de valda terminerna. Du kan få samtliga intyg på svenska och engelska.

Hur hittar jag mina studieintyg?

Om du har ett aktivt studentkonto eller inloggningsuppgifter till antagning.se eller eduID, kan du själv logga in i Ladok och skapa ett giltigt och verifierbart resultatintyg, registreringsintyg, eller ett nationellt intyg* i pdf-format.

Ladok är ett datorbaserat system för dokumentation av studieresultat för högskolestuderande i Sverige. I Lunds universitets lokala register samlas uppgifter om studerande på grund- och avancerad nivå och för studerande på forskarnivå. ansöka om examen.

Vart finns studieintyg?

Med ett aktivt studentkonto eller inloggningsuppgifter till antagning.se eller eduID kan du själv skapa intyg. Dina studieresultat rapporteras in i Ladok av lärare eller kursadministratör på din institution.

Hur funkar fristående kurser?

Fristående kurser Då väljer du själv vilka kurser och ämnen som du vill läsa. På så vis sätter du ihop en utbildning med en egen profil som kan leda fram till tre olika examen: Filosofie kandidatexamen, Ekonomie kandidatexamen eller Politices kandidatexamen.

Hur ser jag betyg på Ladok?

Var ser jag mina betyg och hur många poäng jag totalt har? Under fliken avslutad utbildning kan du se summan av dina uppnådda poäng och betyg för varje kurs och modul. Om du klickar på en specifik kurs, ser du mer detaljer kring betygen för varje modul och vem som var examinator.

Hur ser studieintyg ut?

Ett giltigt studieintyg som laddas upp ska innehålla följande information: Ditt namn och personnummer. Kursnamn. Antal poäng.

Share this post