Trendig

Var finns installningar pa Messenger?

Var finns inställningar på Messenger?

Ändra globala inställningar

  1. Öppna Messages-appen .
  2. Tryck på Mer. Inställningar. Sluta få aviseringar från andra appar: Tryck på Aviseringar. Inaktivera alla aviseringar under Standardinställningar. Få aviseringar på telefonen från Messages: Tryck på Aviseringar. Aktivera Inkommande meddelanden.

Kan inte se meddelanden Messenger?

Om du inte kan se dina meddelanden eller om felmeddelandet Ingen internetanslutning visas, kan du testa följande: Uppdatera till den senaste versionen av Messenger. Stänga och öppna Messenger-appen på nytt.

Hur lägger man till kontakt i Messenger?

Hur skickar jag meddelanden till kontakter på Messenger även om vi inte är vänner på Facebook?

  1. Öppna Messenger-appen.
  2. Från Chatt trycker du på din profilbild längst upp till vänster.
  3. Tryck på Lägg till mobilnummer.
  4. Ange ditt telefonnummer.
  5. Tryck på Nästa.

Hur lägger man in en bild på Messenger?

Öppna en chatt med en vän och tryck sedan på Galleriknappen i verktygsfältet till vänster om textfältet och svep igenom bilderna i kamerarullen. Välj ett foto och klicka på redigeringsknappen. Du ser alternativ i fotoförhandsgranskningen som låter dig lägga till text eller klotter högst upp till höger.

Varför kan jag inte skriva på Messenger?

Några saker du kan testa: Uppdatera till den senaste versionen av Messenger-appen. Kontrollera internetanslutningen. Se till att du har tillräckligt med ledigt utrymme på din mobila enhet.

Varför syns inte profilbild på Messenger?

Om inte den personen har raderat sitt foto eller aldrig har ett profilfoto, är det vanligtvis något som berättar att den personen har blockerat oss eller inte redan har ett konto på det sociala nätverket.

Varför går inte meddelande fram på Messenger?

Några skäl till varför du inte kan skicka meddelanden: Du har skickat många meddelanden den senaste tiden. Dina meddelanden bröt mot Facebooks communityregler. Problem med appen, telefonen eller internet.

Hur vet jag att jag är blockad på Messenger?

Vi är blockerade i Messenger Om vi ​​inte kan komma åt Facebook-profilen för det kontot är det det synonymt med att vi har blockerats av användarenDärför kommer vi inte att kunna kontakta honom så länge vi är blockerade.

Share this post