Populära

Vad kostar kattpensionat per dygn?

Vad kostar kattpensionat per dygn?

Vid längre vistelse än en vecka: 150:-/natt och för 3 katter 200:-/natt. En exakt kostnad för din katts vistelse kan du får via att prov-boka i vårt bokningssystem under fliken BOKA PLATS.

Hur hittar man Kattvakt?

Ladda ner Pawshake appen gratis idag för att hitta och boka din perfekta djurvakt.

  1. Hem.
  2. Kattvakt.

Minimidebitering är 3 dagar=750 kr för 1katt, 900 kr för 2katter vid lågsäsong d.v.s det blir aldrig billigare även om din katt endast stannaren en natt vid lågsäsong hos oss på Kristianstad kattpensionat.

Hur mycket betala Kattvakt?

Kattpensionatet där vi lämnat en gång tog 120 per dygn för en katt, vitt givetvis. Inkl mat o allt sånt också.

Vad kostar kattpensionat Stockholm?

1 katt/dag 2 sambo-katter/dag
Vardag 275 kr 330 kr
Storhelg (Afton, röd dag) 360 kr 415 kr
Sand 10 kr 10 kr
Mjukmat 10 kr 20 kr

Hur fungerar kattpensionat?

Pensionat tar betalt per natt och katten får då ett eget utrymme på pensionatet. För att få lämna in sitt djur så skall vaccinet ha tagits som tas årligen, detta för att inte djuren skall sprida sjukdomar mellan varandra.

Hur är man Kattvakt?

En katt kräver ordentlig tillsyn. Den behöver förutom mat och vatten även gos och lek. Det är däremot viktigt att kattvakten förstår att social kontakt inte kan tvingas fram. Det är lika viktigt att aktivera katten som att låta den vila och koppla av i lugn och ro.

Vad ska man göra med en kattunge?

Vad behöver kattungen? Din nya familjemedlem behöver såklart mycket kärlek – men det finns ett par saker till som är bra att ha! Ge gärna katten en egen plats där den kan sova och vila sig på; en mjuk och skön bädd som du placerar på ett varmt och dragfritt ställe. Katten bör också ha egna skålar för mat och vatten.

Share this post