Trendig

Hur hjalper Bris?

Hur hjälper Bris?

Bris erbjuder stöd till barn och unga på flera olika sätt. Dels via vår stödlinje dit barn kan ringa, chatta eller mejla med en kurator. Bris erbjuder även gruppstöd och möjlighet att träffa en kurator på Bris på någon av våra Brismottagningar. Bris stödlinje är alltid öppen – även på natten.

Vad tjänar man på Bris?

Bris nuvarande generalsekreterare har en ersättning om 82 500 kronor per månad. Ingen övertid utgår. Tjänstepension utgår enligt kollektivavtal.

Kan man vara anonym på Bris?

För dig upp till 18 år. Barn och unga kan kontakta Bris kuratorer genom att ringa till Bris telefon 116 111, skriva till Bris-mejlen eller chatta i Bris-chatten. Den som hör av sig är anonym och kuratorn har tystnadsplikt. Att ringa är gratis och syns inte på telefonräkningen.

Hur kan man chatta med Bris?

Barn och unga kan ringa till oss på telefonnumret 116 111, eller chatta och mejla på bris.se. Telefonen och chatten har öppet dygnet runt.

Vad får man prata om på Bris?

Bris samtal, chattar och mejl ger viktig information om hur barn har det och ett av Bris uppdrag är att berätta om det för vuxna för att öka kunskapen om barns livsvillkor och för att påverka politiker och beslutsfattare så de lever upp till barnkonventionen och varje barns rättigheter.

Kan man sms Bris?

Här kan du upp till 18 år prata med en kurator, eller prata med andra unga i Forum. Du kan också läsa, kolla in filmer och lyssna på poddar om viktiga ämnen. Vi har alltid öppet – även på natten.

Hur Sms man Bris?

Ring, mejla eller chatta med Bris

  1. Ring 116 111.
  2. Chatta.
  3. Mejla.

Hur många är anställda på Bris?

Alla arbetsställen

Huvudkontor
FÖRBUNDSKANSLI OCH REGION MITT
Postort: Johanneshov
Län: Stockholms län
Antal anställda: 50-99 anställda

Kan man ringa Bris om man är 18?

Du som är under 18 år kan ringa till Bris för att få prata med en kurator om det du funderar mycket på eller det du behöver hjälp med. Numret är 116 111. Telefonen är alltid öppen – även på natten.

Vad kan man skriva till Bris?

Ibland behövs mer hjälp än vad Bris kan ge. Det kan till exempel handla om att du är i en situation där du behöver hjälp från socialtjänsten, skolpersonal eller en kurator på ungdomsmottagningen. Ofta uppmuntrar Bris dig att ta de kontakterna på egen hand, men om du behöver hjälp så finns vi där.

Hur får man kontakt med Bris?

Du som är under 18 år kan ringa till Bris för att få prata med en kurator om det du funderar mycket på eller det du behöver hjälp med. Numret är 116 111.

Vart får Bris pengar ifrån?

Share this post