Blogga

Nar far man tvatta brynen efter browlift?

När får man tvätta brynen efter browlift?

De första 24 timmarna efter utförd behandling får du inte tvätta ansiktet eller applicera produkter eller smink på brynen. Simhall, bastu och annan hög värme ska undvikas de flesta 48 timmarna. Så går behandlingen till Brynen rengörs för att få bort smuts, krämer och smink.

Hur gör man browlift hemma?

Det ingår mascaraborstar och applikationsredskap i PREMIUM Lash & Brow Lift Kit. Steg 2: Applicera limmet False Lashes Glue med mascaraborsten och borsta upp brynen i den form du önskar. Doppa borsten i flaskan med limmet. Steg 5: Ta bort folien och kamma bort vätskan från brynen med CLEAN TOOL.

Hur får man Lashlift att hålla längre?

Under och efter en lash lift behandling När de första 24 timmarna har passerat, går det bra att använda mascara. Undvik gärna vattenfast mascara för att inte försämra resultatet eller hållbarheten på lash liftet. Desto mindre man utsätter fransarna för, desto längre håller dem.

Kan man göra Lashlift på korta fransar?

Kvalitèn & längden på dina egna fransar avgör resultatet av behandlingen. Har du väldigt korta fransar vänligen kontakta oss, du kan behöva använda ett av våra fransserum en tid innan din LashLiftbehandling för att få dom längre.

Kan man sminka sig efter Browlift?

Oftast är det 24 timmar man ska vänta med att sminka sig efter ett browlift men vissa säger 48 timmar.

Hur ska man ta hand om browlift?

Ta inte på brynen dom närmsta 24h. undvik vatten, cremer, makeup dom närmsta 48h. Borsta igenom brynen dagligen efter 24h, använd medföljande borste och applicera med fördel vårt kreatinserum i samband med detta. Undvik att sova på brynen de första 24h då vätskorna fortfarande verkar.

Vilken tvål till soap Brows?

Använder du tvål för att skapa soap brows ska du först gnugga borsten mot en fast tvål (som gärna får vara fuktad med till exempel mist), för att få fram en textur som känns lätt geléaktig. Välj gärna en glycerin-baserad, lätt transparent tvål för att få bäst textur.

Kan man böja ögonfransarna efter Lashlift?

Lashlift, eller franslyft som det också kallas, är en behandling för att böja ögonfransarna. Det kan likställas med att permanenta håret. Man böjer upp fransarna på en spole som sätts på ögonlocket och fixerar fransarna med en vätska. Fransen håller sig sedan böjd tills den ramlar av.

Share this post