Frågor

Varfor kan man inte kontakta Facebook?

Varför kan man inte kontakta Facebook?

Facebook har å andra sidan över 100 kontaktformulär för nästan alla problem du kan stöta på när du använder Facebook. För närvarande finns det inget direkt sätt att kontakta Facebook via telefon eller e-post. Du kan dock använda Facebooks inbyggda resurser för att rapportera eller felsöka ett problem.

Hur kontakta Facebook support?

Telefonnumret till Facebooks kundtjänst är: +1-650-543-4800. Facebooks telefonsupport går att nå: 24/7.

Kan man maila till Messenger?

Du kan nu skicka meddelanden till Facebook Messenger från själva Instagram-appen. Facebook förvärvade Instagram tillbaka 2012 men båda plattformarna var separata fram till nu. Detta har förändrats med introduktionen av Cross-App Messaging-funktionen.

Hur man ställer en fråga på Facebook?

I avsnittet Frågor klickar du på + Lägg till fråga i fältet Anpassade frågor. Du ser då en rullgardinsmeny med alternativ för att inkludera specifika frågetyper. Vilken frågetyp du ska välja beror på hur du formulerar frågan och hur du vill ta emot dina svar.

Hur ställa fråga Facebook?

Varför får jag mail från Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Tryck på Inställningar. Bläddra ned och tryck på Aviseringsinställningar nedanför Aviseringar. Här kan du ställa in hur ofta du får e-postaviseringar och vad du får e-postaviseringar om.

Hur kontaktar man någon på Messenger?

Hur skickar jag meddelanden till kontakter på Messenger även om vi inte är vänner på Facebook?

  1. Öppna Messenger-appen.
  2. Från Chatt trycker du på din profilbild längst upp till vänster.
  3. Tryck på Lägg till mobilnummer.
  4. Ange ditt telefonnummer.
  5. Tryck på Nästa.

Vilka kan kontakta mig på Messenger?

I Facebook Messenger finns redan en funktion för att godkänna vilka som får, och inte får, kontakta dig. När en okänd person via ett meddelande söker kontakt med dig får du först möjligheten att godkänna (eller neka) personen att kontakta dig.

Hur ställer man en fråga i en grupp på Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook och bläddra sedan ned till Grupper och välj din grupp. Tryck på Mer och sedan på Visa gruppinfo. Tryck på Redigera gruppinställningar. Nedanför Medlemsgodkännande trycker du på Bara administratörer och moderatorer.

Hur ställer man en fråga i grupp på Facebook?

Om du inte ser Grupper trycker du på Visa mer. Bläddra ned och välj Omröstning. Skriv en fråga och tryck sedan på Lägg till omröstningsalternativ om du vill ange alternativ som gruppens medlemmar kan välja.

Hur gör man så att man inte får mail från Facebook?

Tryck på din profilbild längst upp till vänster på Facebook. Bläddra ned och tryck på Inställningar. I avsnittet Kontoinställningar trycker du på Personlig information och sedan på Kontaktuppgifter. Tryck på e-postadressen som du vill ta bort och tryck sedan på Bekräfta.

Kan man se om någon varit inne på Facebook?

Tryck på Säkerhet och inloggning. Bläddra ned och tryck på Få aviseringar om okända inloggningar. Välj var du vill ta emot dina varningar, exempelvis ditt e-postkonto eller med en Facebook-avisering från en identifierad enhet.

Share this post