Ny

Vilken ar den basta kuben?

Vilken är den bästa kuben?

GAN 356 XS är helt klart årets mest omtalade kub. Det är den dyraste 3×3 speed cube som släppts fram till 2020, men samtidigt den lyxigaste.

Vilken kub är svårast?

Den svåraste 3×3-kuben. Den här må se lite annorlunda ut jämfört med en 3×3, men i grunden är det exakt samma kub. Det här är en cool modifikation som tillåter dig att jobba med form istället för färg. När kuben är blandad är den knappt igenkännbar och att räkna ut vilken bit som ska vart är något som tar tid.

Hur många procent kan lösa Rubiks kub?

Du har nu löst Rubiks kub. 97% av världens befolkning kan inte lösa Rubiks kub. Du är nu en del av de 3% av världens befolkning som kan!

Hur man löser en Rubiks kub nybörjare?

Lär dig lösa Rubik’s Kub!

  1. Centerbitar / Mittbitar. Vi börjar med centerbitarna. Dessa bitar kan inte flyttas och ligger alltid på samma position i förhållande till de andra centerbitarna.
  2. Kantbitar. Nu till de så kallade kantbitarna. De ligger precis intill centerbitarna.
  3. Hörnbitar. Till sist har vi hörnbitarna.

Hur mycket kostar Rubiks kub?

Det billigaste priset för Rubik’s Cube 3×3 just nu är 99 kr. Det är den populäraste produkten i kategorin Pussel.

Hur mycket kostar en kub?

Din barnmorska kan ta blodprovet och bokar en tid på den barnmorskemottagning där KUB-undersökningar utförs. Undersökningen kostar 1800: – och betalas via faktura.

Vad är världsrekordet i Rubiks kub 3×3?

Nytt världsrekord i Rubik’s kub – 4.69 sekunder! I lördags slog Patrick Ponce världsrekordet i Rubik’s kub när han löste den på otroliga 4.69 sekunder! Det tidigare världsrekordet hölls av Feliks Zemdegs på 4.73 sekunder.

Hur många sidor har en kub?

Kub

Hexaeder
Dimensioner 3
Sidor 6
Kanter 12
Hörn 8

Hur löser man en Rubiks kub 2×2 nybörjare?

Steg 1:

  1. I det första steget löser man det första lagret. Det första lagret gör man till stor del intuitivt, vilket betyder att man inte använder sig av algoritmer.
  2. I det andra steget löser man de fyra klistermärkena på den övre sidan.
  3. I det sista steget löser man det sista som är kvar på kuben med en algoritm.

Hur man löser en kub snabbare?

CFOP står för Cross F2l OLL PLL och är den populäraste metoden att lösa Rubik’s kub 3×3 med. CFOP är även det snabbaste sättet att lösa kuben på. Nuvarande världsrekordet på 3.47 sekunder utfördes med denna metod. Metoden utformades på 1980-talet genom att innovationer från flera olika speedcubers kombinerades.

Var köper man en Rubiks kub?

På MasterCubeStore.se hittar du allt du kan tänka dig inom Rubik’s kuber till låga priser. Vi vill erbjuda billiga IQ-leksaker som kan underhålla och utmana vem som helst. I vår webbshop hittar du ofta fina erbjudanden på alla populära märken.

Hur man löser en kub?

LÖSNING: 1) Håll kuben så att den vita centrumbiten hela tiden ligger överst och den blå centrumbiten ligger på höger sida. Flytta den blå-vita kantbiten så att den hamnar i bottenlagret, rotera sedan bottenlagret så att den blå-vita kantbiten hamnar direkt under den blå centrumbiten.

Share this post