Rekommendationer

Varfor buffrar det nar jag streamar?

Varför buffrar det när jag streamar?

Om serien eller filmen laddas långsamt, eller om du stöter på buffring eller ombuffring, kan det bero på en svag eller instabil internetanslutning.

Varför hackar bilden när jag streamar?

Laggar det när du livestreamar kan det bero på att datorn och dess drivrutiner krånglar. Drivrutinerna måste uppdateras regelbundet, vilket Windows tenderar att göra automatiskt.

Varför fastnar bilden?

Buffringsproblem är allt som oftast nätverksrelaterade och därför är det bra att säkerställa att nätverket fungerar som det ska.

Varför hackar Netflix?

Starta om ditt hemnätverk Koppla ur både modemet och routern och vänta i 30 sekunder. Koppla in modemet och vänta tills alla indikatorlampor lyser med fast sken. Koppla in routern och vänta tills alla indikatorlampor lyser med fast sken. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Varför laggar routern?

ROUTER: För snabbare nätverk Internethastigheten är inte snabbare än den svagast länken – som i många fall är routern. Ett klassiskt misstag som många gör är att placera routern långt borta från där du sitter när du använder nätverket. Signalerna från routern är starkast inom några meter från routern.

Varför strular Viaplay?

Kontrollera din internetanslutning. För att titta på innehåll på Viaplay krävs en stabil internetanslutning. Vi rekommenderar att din bredbandshastighet är minst 10Mbit/s. Du kan kika om din bredbandshastighet är tillräcklig genom att göra ett hastighetstest.

Varför krånglar Viaplay?

Pröva att starta om webbläsaren eller ladda ner en alternativ webbläsare. Viaplay rekommenderar senaste versionen av Internet Explorer, Google Chrome, Safari eller Mozilla Firefox för bästa upplevelse. Om du använder ett lokalt nätverk kan det vara problem med ditt hemnätverk.

Har Netflix problem idag?

Det förekommer för närvarande inget avbrott i streamingtjänsten. Vårt mål är att ge dig serier och filmer du vill titta på, närhelst du vill titta på dem, men tyvärr händer det någon enstaka gång att tjänsten inte fungerar.

Varför fungerar inte Netflix på min tv?

Starta om ditt hemnätverk Stäng av eller koppla ur din smart-tv. Koppla ur ditt modem (och din trådlösa router om det är en separat enhet) från strömkällan i 30 sekunder. Koppla in modemet och vänta tills alla indikatorlampor lyser med fast sken.

Share this post