Rekommendationer

Hur satter man pa begransat lage?

Hur sätter man på begränsat läge?

Android-appen Logga in på ditt konto. Tryck på profilikonen längst upp till höger. Allmänt. Aktivera eller inaktivera Begränsat läge.

Hur tar man bort Barnläge på YouTube?

Om du är förälder och använder Family Link-appen kan du aktivera Begränsat läge för ditt barns konto. Du kan göra detta i appinställningarna. När Begränsat läge har aktiverats via Family Link kan ditt barn inte ändra inställningarna för Begränsat läge på någon av de inloggade enheterna.

Kan man barnsäkra Google?

Du kan hantera barnens åtkomst till utvalda webbplatser när de använder webbläsaren Chrome på Android- eller Chrome OS-enheter. Du kan välja att begränsa barnens åtkomst så att de bara kan använda webbplatser du anser är trygga eller blockera specifika webbplatser du inte vill att de besöker.

Hur får man bort barnskydd på iPad?

Android-telefoner och Android-plattor

  1. Tryck på de tre vertikala prickarna uppe i högra hörnet.
  2. Välj Inställningar.
  3. Slå på eller av fliken Barnskydd.

Vad är begränsat läge?

Hur man aktiverar eller inaktiverar YouTube-begränsat läge på mobila enheter. Om du använder YouTube-appen på Android-, iPhone- eller iPad-enheter måste du se till att du är inloggad med rätt konto innan du fortsätter. Stegen varierar beroende på om du använder en Android- eller Apple-enhet.

Hur får man bort åldersgräns på YouTube?

Med de här stegen kan du verifiera din ålder på ditt Google-konto:

  1. Logga in på Google-kontots sida om integritet på en dator.
  2. Klicka på Personliga uppgifter.
  3. Klicka på Födelsedag.
  4. Verifiera eller uppdatera efter behov.
  5. Klicka på Spara.

Kan inte logga ut på grund av begränsningar iPhone?

Slå på din iPhone och öppna appen ”Inställningar”. Tryck på ”Allmänt” och välj sedan alternativet ”Begränsningar”. Här hittar du alternativet ”Inaktivera begränsningar”. Tryck på det och ange lösenordet för att stänga av begränsningar på iPhone.

Var hittar jag begränsningar i iPhone?

Aktivera begränsningar. Öppna Inställningar > Allmänt > Begränsningar och tryck sedan på Aktivera begränsningar. Du får ange en begränsningslösenkod som sedan behövs för att kunna ändra de inställningar du gör. Det kan vara en annan lösenkod än lösenkoden för att låsa upp iPhone.

Share this post