Frågor

Vilken farg passar till kalk Jotun?

Vilken färg passar till kalk Jotun?

10341 Kalk är fin att kombinera med 10342 Kalkgrå och 9918 Klassisk Vit. Du bör undvika Bomull och Eggvit i kombination med Kalk.

Vad passar till Jotun blek sand?

1016 Blek Sand En gråaktig beige färg som upplevs dämpad och en aning gråbeige. En perfekt nyans för den som önskar harmoni mellan en grå och en beige färg. Den kommer särskilt till sin rätt tillsammans med färger som 1233 Mohair och 486 Silke.

Vilken vit färg inomhus?

Har du snickerier målade i detta bör du välja en vit med gult i sig på väggarna. Risken är annars att snickerierna ser smutsiga och nikotingula ut. Vill du ha kritvita kalla väggar bör du därför måla även snickerierna i en kall vit. Att jobba med olika glans och olika ytor av samma vita är både effektfullt och fint.

Vilken färg är kalk?

En ljus gråbeige (greige) nyans med en hint av rött i, vilket ger färgen värme.

Vad passar till tidlös?

Många gillar den ihop med andra gråtoner som 1391 Ljus Antikgrå, 1926 Snödroppe, 1973 Antikgrå, 1032 Grå Harmoni, 1877 Vallmofrö, 1462 Grå Skiffer eller 1434 Elegant. 1024 Tidlös fungerar till 1624 Lätthet, 1001 Eggvit och 1453 Bomull.

Vilka färger passar till beiga väggar?

Beiga väggar matchas med fördel med vita gardiner. De ljusa färgerna kompletterar varandra väl för den som vill satsa på neutrala färger i sin inredningsbas. Tillsammans med transparenta, romantiska gardiner skapar den jordnära beiga kulören en lugn oas som andas avkoppling och tar till vara på det naturliga ljuset.

Vilka färger passar till Sandfärg?

Här är 4 olika färger som passar bra tillsammans med beige!

  1. Blått. Blått och beige, en perfekt färgkombination.
  2. Rött. Rött är en klockren accentfärg till beige.
  3. Vitt. Vitt + beige är alltid lika fräscht.
  4. Brunt. Brunt och beige passar utmärkt ihop, dock kan en accentfärg behövas för att det inte skall bli allt för platt.

Vilken färg passar vit?

Kalla vita toner passar bäst om du inreder med kalla färger – de som befinner sig mellan blått och grönt i färgcirkeln. Kalla vita toner passar också bra tillsammans med kalla metaller såsom silver och krom. Varma vita toner passar bäst om du inreder med varma färger såsom gult, orange och rött.

Share this post