Trendig

Ar till for att kastas?

Är till för att kastas?

Föreslå en synonym eller ett motsatsord till kasta….Hur böjs kasta?

verb
aktiv passiv
nutid kastar kastas
dåtid kastade kastades
supinum har|hade kastat har|hade kastats

Har det kastade bort?

Kasta Bort betyder ungefär detsamma som lämna.

Vad betyder kastar?

Ordet kasta är en synonym till slunga och släng och kan bland annat beskrivas som ”får något att fara genom luften med en svängande rörelse med armen”. Ordet används i uttrycket ”handsken/tärningen är kastad” som betyder ”ett viktigt beslut är fattat”.

Vad räknas som misshandel?

Misshandel är när någon önskar att vålla en annan person kroppsskada, smärta eller försätta personen i vanmakt eller liknande tillstånd, till exempel att droga eller binda fast. Kroppsskadan kan även uppstå genom att personen trots kunskap om sitt tillstånd, sprider viss sjukdom till en annan person till exempel HIV.

Vad är rymt?

Ordet rymma är en synonym till ryms och schappa och kan bland annat beskrivas som ”göra sig fri från tvingande förhållanden genom att avlägsna sig, vanligen ur fångenskap”.

Vad betyder det att vara konfessionslös?

Konfessionslös kan beskrivas som ”som inte bekänner sig till någon religion”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av konfessionslös samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad betyder efterföljs?

Vad betyder efterfölja? Efterfölja betyder åka bakom.

Vad är lindrig misshandel?

Enligt lagen handlar det om fysiskt våld då offret får skador, smärta eller blir medvetslös. Små slag eller knuffar där de skador som har uppstått är lindriga eller om inga skador uppstått, anses ofta vara lindrig misshandel.

Kan en knuff räknas som misshandel?

Ringa misshandel (misshandel, ringa brott) som kan ge böter eller fängelse i högst sex månader. Ringa misshandel kan bestå av en örfil, en knuff, en lättare spark, eller att slita i någons kläder.

Vad är en nejd?

Nejd uttalas nejd och är ett substantiv -en -er. Nejd betyder: trakt. omgivning.

Share this post