Populära

Kan verka uttommande?

Kan verka uttömmande?

Ordet uttömmande är en synonym till fullständig och fullständigt och kan beskrivas som ”fullständig, grundlig”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av uttömmande samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad är uttömmande?

Uttömmande betyder ungefär detsamma som fullständig.

Vad menas med utförligt?

Utförligt betyder att redovisa relativt heltäckande med förklaringar och beskrivningar. Välutvecklat eller välgrundat betyder att man kan belägga med flera exempel och hänvisa till källor.

Vad betyder uttömt?

Uttömma betyder: tömma ut sina krafter men tömma ut vattnet ur hinken.

Vad betyder svepande?

Svepande betyder ungefär detsamma som allmänt hållen.

Vad är utförlig nivå?

En översiktlig redogörelse tar upp de väsentliga delarna, men är lite mer ungefärlig och inte så exakt. En utförlig redogörelse är mer exakt, fyllig och inne- hållsrik. Det finns också en kvantitativ dimension mellan översiktlig (mer kortfattad) och utförlig (längre).

Är en försäkran?

Ordet försäkran är en synonym till garanti och löfte och kan bland annat beskrivas som ”bedyrande om att något är sant; löfte”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av försäkran samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad motsvarar dagens betyg?

Det nya betygsskalan består av en sexgradig skala av betygen A – F. Betygen A – E är de godkända nivåerna och F motsvarar icke-godkänt. Nationella betygskriterier finns för betygen A, C och E. Övriga betyg delas ut godtyckligt om en elev befinner sig mellan två betyg.

Är en försäkran korsord?

Synonymer till försäkran

  • utfästelse, löfte, bedyrande, förklaring, försäkring, tillförsäkran, förbindelse, bevis, garanti, bekräftelse, affidavit, affirmation, bestämt löfte, ord.
  • Användarnas bidrag. ed.

Share this post