Allmänning

Vad kan man gora pa 1177?

Vad kan man göra på 1177?

Det här kan du göra när du loggat in

  • Gör ditt barns vårdärenden via nätet.
  • Läs din journal.
  • Beställ prover.
  • Hantera intyg.
  • Stöd och behandling på nätet.
  • Registrera symtom.
  • Boka, omboka eller avboka en tid.
  • Förnya recept och håll koll på dina läkemedel och hjälpmedel.

Kan man skriva till sin läkare på 1177?

Alla som har rollen ”ärendehanterare” (markerad som ”ÄH”) under vårdpersonal på en mottagning i 1177 Vårdguidens e-tjänster har möjlighet att kunna skicka direkta meddelanden/frågor (omvänt ärendeflöde) till patienter via e-tjänsterna.

Finns det läkare på 1177?

Videosamtal med vården Vissa mottagningar erbjuder videosamtal. Då ser och pratar du med exempelvis en läkare eller barnmorska genom din dator, telefon eller surfplatta. Det varierar mellan mottagningarna vilka besvär som du kan få hjälp med.

Kan man få recept på 1177?

Du kan skicka en förfrågan om att förnya ett recept genom att logga in på 1177.se. Du kan själv välja vilket apotek eller onlineapotek du vill hämta ut receptet på om din läkare godkänner förfrågan. Onlineapotek kan ha en app eller websida.

Kan man lita på 1177?

Allt nationellt innehåll på 1177.se faktagranskas av läkare, sjuksköterskor, tandläkare och andra experter från hälso- och sjukvården. 1177 Vårdguiden har cirka 350 faktagranskare runtom i Sverige som är med och kvalitetssäkrar innehållet.

Hur kan man kontakta sin läkare?

Här kan du läsa mer om hur du kontaktar vården genom att logga in på 1177.se. Det kan till exempel vara genom ett videomöte.

Hur kontaktar man läkare på 1177?

Du kan få sjukvårdsrådgivning genom att ringa telefonnummer 1177. Du kan också kontakta en vårdmottagning direkt.

Kan man kontakta läkare via 1177?

Med 1177 Vårdguidens e-tjänster kan du se personlig vårdinformation och kontakta vården på ett säkert sätt. Du får också en möjlighet att vara delaktig i din egen vård. Här kan du läsa mer om de olika e-tjänsterna.

Har man rätt att byta läkare på vårdcentralen?

Du kan byta till en annan läkare om du skulle vilja. Vi hjälper gärna till med det. Dock kan den läkare du väljer vara fullbokad och inte ha möjlighet att ta emot nya patienter.

Share this post