Blogga

Vilken farg pa skjorta?

Vilken färg på skjorta?

Om du har en klar hud, skjortor i blått och ljusblå färger passar dig bättre, tvärtom om du har en rosigare hud, greenerna passar dig bättre.

Vad ska man ha under vit skjorta?

”Röd bh under den vita skjortan syns inte.” Testa dig fram nästa gång du ska köpa en ny bh. Visst är det roligare att ha lite färg i underklädeslådan än bara klassiska basfärger som vitt, beige, brunt och svart. Röda underkläder är perfekt att bära under vitt.

Vilken färg på skjorta till svarta byxor?

Bär mer färg! Och du kan utan problem fortsätta att bära svarta byxor, vit skjorta och grå tröjor och ändå få in färg i din outfit, det är bara att komplettera med en röd bröstnäsduk, ett par gröna strumpor eller ett blått armband.

Vad passar till ljusblå skjorta?

För en mer sober känsla är en marinblå slips ett utmärkt val och även om mörkbruna skor fungerar bra till grått är nog svarta skinnskor det som vanligtvis gör den här kostymen mest rättvisa. Mannen på bilden matchar den varma tonen i sin brun/grå kostym utmärkt med en ljusblå skjorta och bruna mockaskor.

Vilken färg på kostymen?

Om man bara ska ha en kostym eller kavaj i garderoben är mitt råd att välja en marinblå eller mörkgrå sådan, men det beror även på tillfälle. Är kostymen enbart för fest och högtider tycker jag att man ska välja en marinblå. Om man däremot ska ha den på jobbet tycker jag att mörkgrå gör sig bäst.

Hur matchar man jeansskjorta?

En blå jeansskjorta passar till det mesta, men matcha den gärna med ett par ljusare jeans eller ljusa chinos för en outfit som har lite kontrast på ett snyggt sätt.

Vad kan man ha under en vit klänning?

Hudfärgat och simpelt Mörka färger som svart, grå, brun eller blå kan vara dramatiskt under vitt. För att hålla allt simpelt och sofistikerat så är hudfärgad eller vita underkläder din biljett till en elegant outfit.

Vad ska man ha under en vit klänning?

Shapewear: Vill du bära en snygg klänning som är genomskinlig men inte visa för mycket booty? Åtsittande shapewear är då den bästa lösningen. Då syns det inte att du har på dig underkläder. Välj hudfärgade shapewear om du ska bära en vit eller väldigt genomskinlig klänning.

Vilken färg matchar med svart?

Blått – passar tillsammans med brunt, vitt, svart, beige eller grått. Orange – är en snygg ”kickfärg” som funkar extra bra till marinblått, vitt, svart, olivgrönt eller grått. Rött – passar ihop med beige och svart, men såklart även marinblått och vitt, vilket är en klassisk snygg sommarkombination.

Vad passar till svarta byxor?

Svarta kostymbyxor För dig som är lite längre så blir byxan snyggt croppad – och du som är lite kortare får en byxa som inte är för lång! Eftersom denna kostymbyxa är svart så passar den bra tillsammans med kavajer och toppar/ blusar i alla färger.

Vilka byxor till ljusblå skjorta?

En annan personlig favorit är den bruna kavajen som jag gärna kombinerar med en ljusblå skjorta och mörkblå slips. Under sommarhalvåret föredrar jag även ett par benvita byxor som tillsammans med just brun kavaj ger en lite mindre marin känsla än med mörkblå blazer.

Vilken färg passar till ljusblått?

Överlag passar pastellfärger som ljusblått bra till ljusa färger som vitt, beige eller ljusgrått. Fördelen med denna typ av naturfärger är att de har en något dämpande effekt. Till riktigt mörka färger kan det ljusblå slå igenom och bli väl dominant.

Share this post