Rekommendationer

Vad ar skillnad till minimum foodora?

Vad är skillnad till minimum foodora?

Vid beställning av Varor som totalt understiger minsta ordervärde betalar du som kund mellanskillnaden mellan Varorna och det minsta ordervärde som gäller för beställningen. Detta belopp kan komma att dras av från återbetalat belopp vid retur. I tillägg tar foodora ut en avgift om 5 kr för tjänsten.

Hur mycket kostar det att beställa från foodora?

Leveranskostnaden är vanligtvis minst 49 kronor per order.

Hur når man foodora?

Vill du komma i kontakt med oss på Kundservice? Du når oss bäst via vårt nya Hjälpcenter. Klicka på din profil och sedan välj Hjälpcenter, notera att du måste vara inloggad. Läs gärna vår FAQ!

Hur klagar man på foodora?

Rätt att klaga Om du anser att vi har gjort något fel beträffande dina personuppgifter eller rättigheter så kan du när som helst klaga hos lämplig tillsynsmyndighet. Om du vill utöva dina rättigheter kan du när som helst kontakta [email protected].

Vad är bäst Foodora?

Utbudet hos Foodora är mycket stort, och du kan beställa mat från såväl kända restauranger som små lokala hak. Företaget är dessutom överlägset konkurrenterna när det kommer till utbudet på sena kvällar. Många kunder brukar dock vara kritiska till att det inte går att ge buden dricks direkt i appen.

Hur mycket tjänar man på Foodora?

Samtliga personer är anställda hos foodora och har schemalagd arbetstid. Hur mycket tjänar ett bud i timmen? I genomsnitt tjänar ett bud 150 SEK/timmen. Vissa tjänar upp mot 350 SEK/timmen.

Hur mycket kostar utkörning?

Hemleverans: För leveranser till dagen därpå är det fraktfritt så länge du handlar för minst 700 kronor. Handlar du för mindre kostar leveransen 29 kronor. För leverans samma dag eller morgon efter kostar det 49 kronor. Du måste dock handla för minst 500 kronor.

Hur mycket tjänar Foodorabud?

Hur försenad får Foodora vara?

Räkna inte med att ni får mat som ni beställt från Foodora för när som helst kan restaurangen man beställt från ha för högt tryck och då avbryts ordrarna trots att man väntat 2 h på maten! Dessutom får man svaret 15 minuter innan leverans”.

Har inte fått min mat Foodora?

Hör av dig till vår kundservice så ska vi såklart ordna med återbetalning för rätten som saknades. Du når oss antingen på [email protected] eller i vår live-chatt som du hittar i Hjälpcenter både i appen och på hemsidan.

Kan man chatta med Foodora?

Foodora Kundtjänst – Chatt – Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Hur chattar jag med Foodora?

Chatta med kundtjänst för hjälp med ändringar, betalningar eller annat som rör din beställning hos Foodora.

  1. Onlinechatt & mail. Kontakta kundtjänst via chatt i appen eller via mail: [email protected].
  2. För restauranger. Är du redan en samarbetspartner och har frågor om tjänsten? Maila till: [email protected].

Share this post