Frågor

Vad kostar dack utan falg?

Vad kostar däck utan fälg?

Webbplatsen fungerar inte korrekt utan dessa cookies….Montering däck & fälg vid köp hos Bildemo (kompletta hjul)

Montering däck & fälg vid köp hos Bildemo (kompletta hjul) Inkl moms
Montering & Balansering 18″ 91 kr/st

Vad kostar det att lägga om 4 däck?

Priset som jag fått är iofs inkl. avmontering och påmontering. Fick även pris på samma Bridgestone-däck jag har (men längre leveranstid) – skulle kosta 2120 kr. De däcken verkar ligga på 1300 kr så de tar alltså drygt 800 kr för jobbet för varje sida.

Vad kostar det att kränga på nya däck?

Har för mig att här i stan (på ena stället), tar dom 250-300:-/fyra däck (var längesen jag betalade för det). Köper man däcken hos dom, ingår montering samt balasering.

Vad kostar det att kränga 4 däck?

Jag kollade via dackonline.se vad det skulle kosta där jag bor och det varierade mellan 150–250 kr/däck – och med lättmetallfälgar var det många som tog typ 40 kr extra/däck. Så 1000 kr för 4 hjul låter rätt normalt… Okej, kanske är så då.

Vad kostar byte av däck på fälg?

Priset kan variera med efterfrågan men oftast ligger det mellan 200-450 kr. Pris för däckbytet är inte beroende av däcket eller fälgens storlek. Många bil och däckverkstäder erbjuder däckhotell, speciellt i de större städerna.

Vad är omläggning av däck?

En däckomläggning innebär att ett nytt däck monteras på fälgar. Det kan vara nya fälgar eller de du redan hade dina gamla däck på. En däckmontering kan du inte genomföra själv, som vid ett däckbyte när du byter mellan sommar- och vinterdäck, utan du behöver professionell hjälp från en pålitlig bilservice.

Vad kostar det att byta gummi på däck?

normalt pris idag verkar ligga runt 100-150kr/däck. men efter som du ska ha över dom på andra fälgar kan dom vilja ha ett par kronor till. Lite olika priser beroende på storleken på fälgen.

Vad kostar det att byta gummi på fälg?

Måste man köpa 4 nya däck?

Har du slitna eller gamla däck och får punka på en av dom så rekommenderar vi alltid att du byter ut alla fyra, detta måste göras för att inte belasta fyrhjulsdriften. Den största anledningen till bytet är att rullomkretsen måste vara densamma på fyrhjulsdrivna bilar.

Vad kostar det att balansera hjulen?

Att balansera ett enda hjul brukar kosta runt 100 till 200 kronor. Men ofta måste man kontrollera alla fyra hjul eftersom du inte vet vart obalansen kommer från. Därför kan den slutliga räkningen mycket väl landa på några hundralappar, men tur nog tar jobbet inte särskilt lång tid.

Vad är Däckbalansering?

Vid däckbalansering tar man bort gamla balanseringsvikter från hjulet och placerar därefter hjulet i en maskin. Denna maskin noterar statisk och dynamisk obalans. Sedan placeras vikter på hjulet utifrån maskinens uppgifter. När obalansen hos däcket har neutraliserats, så varken hoppar eller vibrerar däcket i sidled.

Share this post