Frågor

Vad ar en KAM saljare?

Vad är en KAM säljare?

Dina arbetsuppgifter kan likna dem som en traditionell säljare har men en KAM ser till sin kunds specifika behov. Som Key Account Manager kan man påstå att du är din kunds representant i den egna organisationen för att säkerställa en god affärsrelation och nå upp till omsättning- och resultatmål.

Vad är Fältförsäljning?

Fältsäljare arbetar på resande fot och besöker kunder tillsammans med ett säljteam under en längre period. Fältsäljarna representerar alltid sin arbetsgivare och dennes varumärke. Att jobba inom fältförsäljning innebär att man är arbetsgivarens ambassadör på fältet.

Vilka olika slags säljare kan du komma på?

Som säljare kan du ha många jobbtitlar. Leta efter tjänster som innesäljare, utesäljare, butikssäljare, Account Manager, B2B-försäljare, Lead Sales, säljledare, Sales Assistant, kundansvarig, affärsutvecklare, Techincal Account Manager, Sales Lead Demand, Teknisk säljare, Lead Specialist och Lead Management.

Vad gör dom bästa säljarna?

De bästa säljarna går primärt till jobbet för att det är kul. De gillar genuint att möta kunder, skapa affärer och allt arbete kring affären. Denna genuina känsla uppfattas av kunderna vilket gör att de säljer mer, tjänar mer och har ännu roligare.

Vad tjänar en KAM säljare?

Marknadslönen 2022 för Key Account Manager ligger mellan 44 000 kronor och 68 000 per månad. Har det övergripande ansvaret att upprätthålla samt utveckla en långsiktigt bra relation med nya samt befintliga kunder. Arbetar långsiktigt och strategiskt med företagets nyckelkunder.

Vad arbetar en KAM med?

Key account managers arbete handlar om att säkerställa en god affärsrelation med kunder med omsättnings- och resultatansvar både på kort- och långsikt. I rollen som KAM ingår det ofta även att koppla samman rätt person inom den egna organisationen med de rätta personer inom kundernas företag.

Vad gör en Säljassistent?

I rollen ingår bland annat att assistera säljarna vid kontakter med kunder och övriga avdelningar inom företaget. Som säljassistent har du kontaktansvaret för mindre och ej besöksbara kunder nya som befintliga. Tillsammans med säljarna är du en viktig del i utmaningen att lösa kundens förpackningsproblem.

Vad tjänar de bästa säljarna?

Marknadslön för Säljare Marknadslönen 2022 för säljare är mellan 38 000 och 50 000 kronor per månad.

Hur mycket tjänar en utesäljare?

44 200 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Vad tjänar en duktig säljare?

Vad tjänar en Mediasäljare?

Marknadslön för Mediasäljare Marknadslönen 2022 för mediasäljare ligger mellan 35 000 och 50 000 kronor per månad.

Share this post