Allmänning

Hur lange far man inte sitta efter BBL?

Hur länge får man inte sitta efter BBL?

När det gäller BBL är efterförloppet är helt avgörande för resultatet. Det fettet som har flyttats till rumpan måste få bästa möjliga chans att överleva. Det betyder att du inte ska sitta eller ligga på rumpan de första 4–6 veckorna.

Hur mycket kostar en BBL i Sverige?

Vad kostar en BBL? Pris ges i samband med konsultation då det oftast behöver kombineras med fettsugning. Riktpriser för Stussförstoring/BBL med fettransplantation (lokalbedövning) är från 50 000 kr.

Hur mycket kostar det att förstora rumpan?

Följ oss gärna på Instagram för 👉🏼 inspiration, resultat & mer om oss

Behandlingstid Cirka 1 timme
Sport/träning 2 veckor
Antal behandlingar 2-4 st
Undvik Att sitta på rumpan två veckor
Pris Från 20 000:-

Hur länge håller en BBL?

Om du vill fylla på mer går det bra efter 14 dagar, Resultatet varar 1-2 år (som alltid är detta individuellt). Behandlingen utförs med lokalbedövning. Efteråt kan rumpan vara öm/ smärta lite de första dagarna. Det är bra om du sover på rygg och du kan sitta som vanlig.

När kan man sova på rygg efter BBL?

Rumpan och ryggen får inte belastas på två veckor, vilket innebär att det inte går att sova eller ligga på rygg på två veckor. Att sitta på höga stolar och bara belasta nedre delarna av rumpan brukar oftast kännas okej.

Kan man göra BBL i Sverige?

På Nordiska Kliniken utför vi Brazilian Butt Lift med hjälp av fettransplantation. Oönskade fettdepåer fettsugs och transplanteras till skinkorna. Vanligast är att ta fett från området kring stussen, där man önskar färre fettdepåer, men det går även bra att t.

Kan man förstora rumpan?

En rumpförstoring syftar till att förbättra stussen eller förstora rumpan med hjälp av eget fett. Utöver rumpans volymökning blir du även av med oönskade fettdepåer då fettet tas från de områden som du vill fettreducera.

Hur kan man förstora rumpan?

Genom att ta bort hud ovanför rumpan kan huden spännas åt mellan rygg och rumpa, vilket skapar ett lyft. Ett rumplyft kombineras ofta med fettsugning och fettransplantation enligt ovan. Operationen tar ca 2 timmar och genomförs i narkos.

Hur ska man sova efter en bröstoperation?

Det går bra att sova hur du vill efter tre veckor innan dess bör man undvika att sova på magen.

När kan man börja ligga på sidan efter en bröstförstoring?

Som exempel brukar det ta 4–6 veckor innan det känns helt bra att ligga på sidan eller på mage när man sover. Man ska avstå från att lyfta tungt de första veckorna efter bröstoperationen, men oftast kan man utan problem återgå till ett fysiskt lättare arbete redan efter 1-2 veckor.

Hur gör man en BBL?

Rumpan formas genom att fettsuga områden runt om. Fettet läggs sedan in i rumpans övre del och ibland ut på sidorna för att skapa önskad form. Vi använder oss av en teknik som kallas Body Jet. Den består av en speciell fettsugningsapparat, där vätska sprutas ut vid sugkanylen för att få fettet att lossna skonsammare.

Vad tränar Rumplyft?

Primärt så aktiverar rumplyft rumpan, magen och hela bålen. Rumplyft ska utföras med kontrollerade repetitioner. Du spänner rumpmusklerna maximalt i slutet av övningen, innan du långsamt går tillbaka till startläget igen.

Share this post