Populära

Vad betyder Red Dead Redemption?

Vad betyder Red Dead Redemption?

Red Dead Redemption är ett icke-linjärt actionäventyrsspel med western-tema utvecklat av Rockstar San Diego och utgivet av Rockstar Games till spelkonsolerna Playstation 3 och Xbox 360 i maj 2010. Spelet är en andlig uppföljare till Red Dead Revolver från 2004.

Vad går Red Dead Redemption 2 ut på?

Du spelar Arthur Morgan, medlem i Van der Linde-gänget och högra handen åt ledaren Dutch Van der Linde. Gänget utgörs av ett 20-tal kriminella och prostituerade, folk som av olika orsaker står utanför det vanliga samhället. En av medlemmarna är John Marston, förra spelets huvudperson.

Vad är det för åldersgräns på Red Dead Redemption?

Spelet är därför helt klart ett spel för 15 år och uppåt.

Hur långt är Red Dead Redemption?

Red Dead Redemption 2 är ett ”65 timmar” långt spel med ett manus på 2 000 sidor. Det är verkligen ett episkt äventyr. Red Dead Redemption 2 är ett enormt spel. Det är faktiskt så pass stort att det lågt räknat kommer att ta 65 timmar att spela klart.

När utspelar sig Red Dead Redemption?

Red Dead Redemption är ett episkt vilda västernspel som utspelar sig i slutet av 1800-talet i landet i väster. Spelets handling kretsar kring den forne laglöse John Marston och det blir honom som spelaren styr i en omfattande värld som tidigare bara existerat på film.

Hur många spelar Red Dead Redemption 2?

Det finns inga exakta siffror tillgängliga just nu, men det högsta antal spelare i spelet har endast varit 51 403 stycken, enligt SteamCharts (opens in new tab). För att sätta de siffrorna i perspektiv så har Rockstars Grand Theft Auto Vs haft 360 761 spelare som mest – vilket är sju gånger fler spelare.

När utspelar sig Red Dead Redemption 2?

Året är 1899 i Amerika. Slutet av vilda västern eran närmar sig, och lagens långa arm sträcker sig ut till de sista kvarvarande laglösa gängen. De som inte kapitulerar blir dödade. Efter att ett rån går fruktansvärt fel i västernstaden Blackwater tvingas Arthur Morgan och Van der Linde-gänget på flykt.

Vilket år utspelar sig Red Dead Redemption 2?

Hur lång tid tog det att göra Red Dead Redemption 2?

Det har tagit Rockstar sju år att skapa ”Red Dead Redemption 2”. Och det är inte ett litet spel som fansen har att se fram emot. Dan Houser menar att spelet är 65 timmar långt och innehåller totalt 300 000 animationer och 500 000 repliker som spelats in av 700 röstskådespelare.

Vart utspelar sig Red Dead Redemption 2?

Red Dead Redemption 2 utspelar sig år 1899 i västra USA. Spelet följer banditen Arthur Morgan (Roger Clark) som är en del av Van Der Linde-gänget eller Dutch’s Boys som de även kallas.

När utspelar sig Red Dead Redemption 2 online?

Handling. Red Dead Redemption 2 utspelar sig år 1899 i västra USA. Spelet följer banditen Arthur Morgan (Roger Clark) som är en del av Van Der Linde-gänget eller Dutch’s Boys som de även kallas. Gänget har precis flytt från ett misslyckat rån i staden Blackwater och behöver nu gömma sig från prisjägare och pinkertons.

Kan man spela Red Dead Redemption?

Red Dead Online kommer gå att köpa via Rockstar Games Launcher, Steam, Epic Games Store, Playstation Store och Microsoft Store. Spelet är även tillgängligt via Playstation 5 och Xbox Series X/S genom konsolernas bakåtkompabilitet.

Share this post