Populära

Hur far man bort missfargningar i diskhon?

Hur får man bort missfärgningar i diskhon?

Häll i 1–2 matskedar vanligt tvättmedelspulver i vattnet, försök att sprida ut pulvret så att det fördelar sig jämnt över ytan. Låt tvättmedlet verka i cirka tio minuter. Använd den mjuka sidan av en disksvamp för att få bort de bruna fläckarna och få fram en blänkande yta i botten av diskhon.

Hur använder man Universalpasta?

Oceans universalpasta kan användas till allt från rengöring av kastruller, spisen, diskho till rengöring av fälgar och trädgårdmöbler. materialet tills ytan fått glans. Skölj av med vatten. Om ytan är ömtålig, prova först på ett mindre synligt område.

Hur får man bort Vattenfläckar på diskbänk?

Blanda ättika och bikarbonat Blanda en matsked bikarbonat och lite ättika med cirka två deciliter vatten och häll ut på diskbänken. Låt verka i ungefär en minut. Skrubba därefter med en diskborste och torka av.

Varför är det bra att städa i skafferiet?

Genom att med jämna mellanrum tömma skafferiet och göra ordentligt rent på alla ytor, samt dessutom kolla igenom påsar och förpackningar, så kan du förhindra att du får problem med skadedjur som mjölbaggar, brödbaggar, bananflugor och andra ovälkomna besökare.

Hur får man bort repor på rostfritt stål?

Börja med att köpa ett medel för polering av rostfria ytor. Det finns flera medel och de säljs i dagligvarubutiker. Några är bättre än andra, men de flesta får bort alla små, fina repor. Grövre repor måste slipas bort med våtslippapper 400–600 och vatten.

Var kan man köpa Universalpasta?

Köp OCEAN Universalpasta 250 g på apotea.se.

Var köper man Fix Universal?

Köp FIX Universal 650 g på apotea.se.

Hur rengöra rostfri diskho?

Så här håller du din rostfria diskbänk ren Tvätta av ytan med ett basiskt rengöringsmedel (pH mer än 8). Skölj noggrant och torka med en handduk. Så avlägsnas små partiklar som kan ha hamnat på diskbänkens yta under monteringsarbetet.

Hur rengör man en rostfri diskho?

Rostfritt stål är väldigt lätt att rengöra. Det man ska vara försiktig med är att använda slipande saker som till exempel stålull, eftersom det ganska lätt får repor. Det räcker oftast gott och väl att använda en vanlig disksvamp. Arbeta upp ett lödder med vatten och diskmedel och skrubba hela diskbänken och diskhon.

Share this post