Frågor

Vad menas med forsandelsen ar pa vag?

Vad menas med försändelsen är på väg?

PostNord har fått elektronisk information om din leverans som nu är hos avsändaren eller på väg till PostNords terminal. Spårningsinformationen uppdateras när leveransen har ankommit terminal”.

Vem har skickat paket?

Vet du att du kan spåra ditt paket i vår app? Med PostNord App får du snabbt koll på var paketet befinner sig och när det väntas komma fram. Med appen och mobilt BankID kan du legitimera dig digitalt och sedan välja att själv hämta paketet, eller skicka vidare avin och låta någon annan hämta.

När brukar PostNord leverera till dörren?

Vi levererar vid dörr varje dag, till alla hushåll i Sverige och hjälper dig hålla dina kunder nöjda.

När uppdateras PostNord spårning?

I slutet av mars räknar man med att alla kvällsleveranser kommer att ha realtidsspårning. Funktionen har reda smygintroducerats sedan en tid där Postnord har aktiverat funktionen i individuella städer.

Vad betyder inlämnat efter stopptid PostNord?

Sista postningstid för transport till Sverige, sommarturlista. Vinterturlista: Post som lämnas in måndag-torsdag efter kl. 11.30 avgår samma dag.

Är PostNord statligt ägt?

Moderbolaget PostNord AB, som är ägare till dotterbolagen Post Danmark A/S och Posten AB, är ett svenskt publikt bolag som ägs till 39,3 procent av den danska staten och till 60,7 procent av den svenska staten.

Kan man spåra alla paket?

Även om du skickar två paket till samma plats och ett stoppas i tullen, kan du fortfarande hålla koll på var paketet finns och när det kommer att levereras. Oavsett hur många paket du skickar – och oavsett hur många platser de skickas till – kan du alltid se platsen där de senast har skannats.

Kan ej spåra paket?

Om ditt spårnings-ID inte fungerar kan du kontakta avsändaren eller nätbutiken. Går det att spåra min sändning även om jag inte har mitt spårningsnummer? Om du inte har ett spårningsnummer rekommenderar vi att du kontaktar avsändaren.

Share this post