Ny

Vem ar du egentligen?

Vem är du egentligen?

Det var en ny tid, efterkrigstiden var över och femtio- och sextiotalen födde nya förhoppningar om en bättre värld. Människans befrielse ur auktoritära mönster var skrivet på dagordningen.

Vem jag är som person?

Enligt denna teori kan en människas personlighet mätas i fem grundläggande egenskaper: Extraversion, samvetsgrannhet, öppenhet, vänlighet och emotionell stabilitet. Begreppet personlighet förknippas ofta med djupt liggande egenskaper och personlighetsdrag av det slaget. Personlighet handlar om vem du är.

Hur vet man vilken personlighetstyp man är?

Du läser påståendena i grupper om fem och sätter sen poäng på de tre påstående som passar dig bäst. Du sätter 15 poäng på det påstående som stämmer bäst, 10 poäng på den näst bäst och 5 poäng på tredje bästa. När du fyllt i hela testet så kommer du att se vilka personlighetstyper där du fick flest poäng.

Vilken kändis ser du ut som?

Vad säger exempelvis om Celebs Like Me? Ladda upp en bild på dig själv så får du se vilken kändis du liknar.

Är det äkta kärlek test?

Är det äkta kärlek? Testet kommer mäta närvaron av kärlekshormoner i hjärnan med hjälp av magnetkameraundersökning. Forskare tror att det bara är när man kär som kroppen frisätter stora mängder av en viss typ nonapeptider, som oxytocin.

Vem är du som person intervju?

Håll det kort och relevant när du berättar om dina erfarenheter. Ett bra tips är att börja med att berätta om din senaste anställning, vad du gjorde där och hur du trivdes, efter det kommer förmodligen resten av sig själv. Arbetsgivaren vill veta vem du är i arbetssammanhang utifrån din yrkesroll.

Vilken färgtyp är jag?

Gröna personer gillar trygghet, är noggranna och vill ta lång tid på sig. Gula personer är utåtriktade, kommunikativa och tycker om att bli bekräftade. Blå står för tydlighet, kritisk tänkande och logik. Personer med den här färgen gillar när saker är faktabaserade.

Share this post