Rekommendationer

Hur vet man om man lyckats aterkalla ett mail?

Hur vet man om man lyckats återkalla ett mail?

Om mottagaren som läser återkallelsemeddelandet har läsbehörighet till alla objekt i den gemensamma mappen, och inte har läst det ursprungliga meddelandet, lyckas återkallelsen och bara det nya meddelandet finns kvar. Du, det vill säga avsändaren, får ett meddelande om att återkallelsen har lyckats.

Kan man återkalla skickade mail?

Om du ångrar dig när du skickar ett e-postmeddelande har du en kort stund på dig att avbryta. Du kan dra tillbaka ett meddelande direkt efter att du skickat det: Texten Meddelandet har skickats visas längst ned till vänster tillsammans med alternativen Ångra eller Visa meddelandet. Klicka på Ångra.

Kan inte se Skickade mail?

Du kanske inte kan visa dina skickade e-postmeddelanden om Outlook inte är konfigurerad för att behålla en kopia av skickade objekt. Välj Arkiv > Alternativ > E-post. Rulla ned till Spara meddelanden och kontrollera att kryssrutan Spara kopior av meddelanden i mappen Skickat är markerad.

Kan man skicka SMS med fördröjning?

Schemalägg meddelanden Det går att schemalägga meddelanden som skickas på telefoner med Android 7 och senare. Om telefonen inte är ansluten till Wi-Fi eller data på den schemalagda tiden skickas meddelandet när enheten återansluter.

Hur ser man skickade mail?

Klicka på Arkiv > Alternativ > E-post. Se till att kryssrutan Spara kopior av meddelanden i mappen Skickat är markerad, under Spara meddelanden. Markera rutan När du svarar på ett meddelande som inte finns i Inkorgen sparar du svaret i samma mapp.

Hur schemalägger man SMS på Samsung?

De schemalagda meddelandena är en funktion som nu har börjat rullas ut i appen och innebär att du kan långtrycka på skicka-knappen för att få upp en meny där kan välja mellan några förvalda alternativ (17:00 i dag, 20:00 i dag eller 08:00 i morgon), eller fylla i tid och datum själv.

Kan man schemalägga SMS på iPhone?

Behöver du skicka ut sms på en schemalagd tid från din iPhone? Kanske påminnelser till dig själv eller andra. TextLater app för iPhone kostar 7kr och du kan enkelt skapa och schemalägga SMS-meddelanden från din iPhone för att sändas vid ett senare datum och klockslag. Texttimer gör samma sak och är gratis.

Share this post