Blogga

Har hastigt lamnat oss?

Har hastigt lämnat oss?

Här finns möjlighet att ange födelseort och dödsort och man kan även beskriva kortfattat hur dödsfallet inträffat (till exempel: Har hastigt lämnat oss, har stilla insomnat etc.) Man kan också mera kortfattat skriva endast födelse- och dödsda- tum med en stjärna framför födelsedatum och ett kors framför dödsdatum.

Vad skriver man som minnesord?

Exempel på minnesord

  • Tack. Tack för alla gemensamma minnen. Tack för många år av vänskap.
  • Du. Du var en underbar person. Du var en fantastisk person.
  • Minnen. Minnena finns kvar. Minnena är många och vackra.
  • Kärlek. Vår kärlek kan aldrig dö Vår kärlek är evig.
  • Saknad. Saknaden är stor. Saknaden är oändlig.
  • Övriga. En sista hyllning.

Hur skriver man född och död?

Skriv om personen, inte till personen. Inledningen av texten ska följa ett visst mönster. ”Titel namn, bostadsort, har avlidit i en ålder av XX år. Närmast anhöriga är…” Använd inte superlativ i onödan, alltså ord som ”bästa”, ”snabbaste”, ”vackraste” etc.

Vad skriver man i Tänd ett ljus?

Tack för ljusa minnen. Tack för den tid vi fick tillsammans. Tacksam för den tid vi fick tillsammans. Tack för god vänskap.

Vad kostar Begravningskransar?

Genomsnittspriser och riktpriser på kransar Medelstor stilren krans (45-50cm) i klassisk form, med en kompakt dekoration på ena sidan kostar cirka 1 900-2 100 kronor. Klassisk form i stilrent med en kompakt medelstor dekoration på ena sidan, medelstor (45-50 cm) med specifika blommor: 1 900-2 100 kronor.

Vad skriver man på Sorgbandet?

Det är en djupt rotad tradition att fästa ett sorgband på en krans eller annan sorgdekoration. Dessa begravningsband har plats för en personlig sista hälsning. Det är vanligt att banden har två flikar, där man skriver en hälsning på den ena, och på den andra skriver man namnen på dem som har skickat blommorna.

Share this post