Trendig

Vad ar IM forkortning?

Vad är IM förkortning?

IM[redigera | redigera wikitext] IM (instant messaging) – meddelanden som personer skickar varandra i realtid, se Snabbmeddelanden.

Vad är IM för linje?

Introduktionsprogrammet är för dig som inte blivit godkänd i de grundskoleämnen som behövs för att kunna börja ett nationellt gymnasieprogram. Det innebär att du inte kan välja Introduktionsprogrammet (IM) om du är behörig att välja gymnasiet.

När börjar im?

Aktuellt på IM Du som är obehörig till ett nationellt gymnasieprogram kan studera på IM till och med vårterminen det år som du fyller 20 år. På IM studerar du antingen för att bli behörig till ett nationellt gymnasieprogram eller för att förbereda dig för arbetsmarknaden.

Vad står IM för gymnasiet?

Introduktionsprogrammen ska ge obehöriga elever möjlighet att komma in på ett nationellt program, eller leda till att de kan få ett arbete. Huvudregeln är att inga behöriga elever ska gå ett introduktionsprogram. Alla elever följer en individuell studieplan.

Vad menas med IMV?

Introduktionsprogrammen ska ge obehöriga elever möjlighet att komma in på ett nationellt program, eller leda till att de kan få ett arbete. Huvudregeln är att inga behöriga elever ska gå ett introduktionsprogram.

Hur lång är IM?

Distanserna i ett fulldistanslopp är 3,86 kilometer simning, 180,2 kilometer cykling och 42,2 kilometer löpning. I kortdistansloppet Kalmar Mini Tri är distanserna 520 meter simning, 18 kilometer cykling och 4,2 kilometer löpning.

Vad är gymnasieskolans introduktionsprogram?

Varför heter det im?

IM står för introduktionsprogram. Introduktionsprogrammen är till för dem som inte är behöriga till gymnasieskolans nationella program.

Vad är IM YRK?

På Yrkesintroduktion (IMYRK) får du en yrkesinriktad utbildning som underlättar för dig att komma in på arbetsmarknaden eller för att påbörja studier på ett nationellt yrkesprogram.

https://www.youtube.com/watch?v=jHpIRzATv_o

Share this post