Allmänning

Ar kar i min basta kompis flickvan?

Är kär i min bästa kompis flickvän?

Att du och tjejen du är intresserad av är lika och gillar samma saker behöver inte betyda att hon är intresserad av dig, annat än som en kompis. Hon gillar dig säkert, och blir glad när hon ser dig som man blir när man träffar någon man gillar. Men det kan också betyda att hon är kär i dig.

Är min kompis intresserad av mig?

När personen har samma intressen som dig Vänner: Den här personen vet vad du har för intressen men ni underhåller er med det som båda två tycker om att göra. Mer än vänner: Den här personen bara råkar älska allt som du tycker är kul. Nu har ni helt plötsligt så många anledningar till att umgås i sommar!

Är min bästa vän kär i mig?

Om du tycker att din kompis gillar dig tillbaks, säg till hen hur du känner. Om hen säger nej då kanske du behöver tid för att komma över hen och sen kanske kunna vara vänner igen. Ingen vet vad som kommer att hända. Tänk bara om det är värt det att bli ihop och om du är verkligen kär.

Vad killar undrar om tjejer?

17 saker killar inte förstår om oss tjejer – de är så förvirrade (och det är SÅ kul!)

  1. Vi är långsamma ibland.
  2. Handduksturbaner är ett mysterium.
  3. Svartsjuka är inte rätta vägen att gå
  4. Vi blir sura ibland utan anledning.
  5. Att vi föder barn (vi fattar inte heller)
  6. Vår logik är lite konstig ibland.
  7. Som sagt… logiken.

Kan män vara vän med någon män är kär i?

Att bli vän med någon du dejtat är förstås inte helt problemfritt – även om du gillar personen och gärna hänger med hen. Har du en gång haft starka känslor för personen kan det vara svårt att skaka av sig. Då kan det helt enkelt vara bättre att bryta helt, så hövligt som möjligt. Det är helt upp till dig.

Hur länge kan män vara nykär?

Den genomsnittliga längden för en förälskelse är ett och ett halvt år och forskare förklarar den genomsnittliga längden utifrån evolutionsteori. 1,5 år anses vara tillräckligt lång tid för att träffa en partner, lära känna varandra och reproducera.

Share this post