Ny

Varfor kan jag inte komma in pa vissa sidor?

Varför kan jag inte komma in på vissa sidor?

Vissa nätverksinställningar, till exempel de som är relaterade till användandet av en proxyserver eller en anpassad DNS-server, kan påverka åtkomsten till innehåll på internet. Även om du inte har ändrat dina nätverksinställningar så kanske du har installerat mjukvara som har ändrat dessa inställningar åt dig.

Varför tar det så lång tid att komma in på Google?

Internetanslutningen kan vara för långsam, eller så kan sidan vara för upptagen.

Hur får man tillbaka alla sina flikar?

Återställa en flik eller ett fönster

  1. Windows och Linux: Ctrl + Skift + t.
  2. Mac: ⌘ + Skift + t.

Varför fungerar inte Google på mobilen?

Steg 1: Sök efter uppdateringar i Google-appen Öppna Google-appens sida i Google Play Butik på en telefon eller surfplatta med Android. Tryck på Uppdatera. Om det står Installerad har du redan den senaste versionen.

Varför funkar inte Google på mobilen?

Felsöka telefoner och surfplattor med Android Om Google-assistenten inte fungerar eller svarar på ”Hey Google” på Android-enheten kontrollerar du att Google Assistant, Hey Google och Voice Match har aktiverats: På en telefon eller surfplatta med Android: Öppna Assistent-inställningar eller öppna Google Assistent-appen.

Vad är öppna flikar?

När du öppnar en ny flik eller sveper uppåt i adressfältet visas webbplatser som du ofta besöker. Om det är första gången du använder Chrome visas några populära webbplatser. Tryck på ikonen för den webbplats du vill besöka. Om du vill ta bort en webbplats trycker du länge på en ikon.

Hur tar man bort nyligen stängda flikar?

Rensa historiken

  1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer. uppe till höger.
  3. Klicka på Historik. Historik.
  4. Klicka på Rensa webbinformation till vänster.
  5. Välj i rullgardinsmenyn hur mycket av historiken som ska tas bort.
  6. Markera kryssrutorna för webbhistoriken och övrig data i Chrome som ska tas bort.
  7. Klicka på Rensa data.

Kan man ångra en uppdatering?

Så, du måste ångra en appuppdatering med hjälp av APKMirror. steg 1: Kör appen Inställningar från din applådan och navigera till Apps-skärmen. steg 2: Tryck på appen för att nedgradera och tryck på knappen Avinstallera. Bekräfta att du tar bort den från din Android-telefon.

Share this post