Ny

Hur far man dubbla attacker Pokemon go?

Hur får man dubbla attacker Pokemon go?

Så får du dubbla Charged Attacks med extra move Den kan användas även i gym- och raidstrider, så här finns mycket potential för nya kombos och chans för Pokémon som tidigare var mindre optimala att glänsa. Nya Charged Attack kostar olika för olika Pokémon: 10 000 stardust / 25 candy.

Hur leker man med sin Buddy?

Med Buddy Adventure blir den pokémon som spelaren har valt till sin vapendragare lite mer betydelsefull i spelet. Det kommer gå att få sin kompis-pokémon att stiga i graderna, från ”Good Buddy” till ”Best Buddy” (se faktaruta nedan), genom att mata den, leka med den, besöka nya ställen med den och lite annat.

Hur man slåss i Pokemon go?

Vilket lag du väljer påverkar inte hur dina pokémon utvecklas eller slåss. Det handlar enbart om att kontrollera gym – och de gymmen byter ändå ägare jämt. Så antingen väljer du det som känns tuffast eller så kollar du på gymmen i ditt område, se vilket lag som kontrollerar dem och gå med där.

Hur man strider i Pokemon go?

Gå med i ett lag och delta i strider Precis som PokéStops finns gymmen på verkliga platser. Om ett motståndarlag kontrollerar ett gym kan du utmana dem i en strid – en av dina Pokémon mot en av de Pokémon som försvarar gymmet. Du väljer vilken av dina Pokémon som du vill använda i striden.

Hur leker man med sin Buddy i Pokemon go?

Ny buddyfunktion släppt i Pokémon Go Få lite mera användning av din kompis-pokémon. Med den nya buddy-funktionen i Pokémon Go kan spelarna interagera med den pokémon de valt ut som ”buddy”. Genom att göra det så kan kompis-pokémonen stiga i graderna och hjälpa spelaren med diverse grejer.

Kan man byta Buddy i Pokemon go?

Klicka på din avatar till vänster på skärmen, sen på den runda ringen med tre sträck till höger. Välj sen ”Buddy” och välj en valfri Pokemon som blir din Buddy. Du kan byta när du vill men då följer inte sträckan du gått med, så tänk igenom noga innan du väljer.

https://www.youtube.com/watch?v=JFVCiMD3gIM

Share this post