Allmänning

Ar det storningar pa natet?

Är det störningar på nätet?

Om det inte finns några rapporterade driftstörningar hos din internetleverantör men ändå upplever problem med ditt bredband kan du börja med att göra en omstart av mediaomvandlare, router, telefonibox eller tv-box.

Vad är det för fel på Facebook?

Facebook avbrott rapporterade under de senaste 24 timmarna Det är vanligt att vissa problem rapporteras löpande under hela dagen. Downdetector rapporterar bara en händelse när antalet problemrapporter markant överstiger den vanliga volymen för det klockslaget.

Vad är det för fel med Telia?

Driftinfo på Mitt Telia Se om det finns en driftstörning där du befinner dig just nu. Logga in och välj det abonnemang du upplever problem med så visar vi all tillgänglig information.

Är det fel på 3 nätet?

Vi har för närvarande inga störningar i vårt nät.

Är det fel på Telenors nät?

Vi har för närvarande en driftstörning som gör att det är svårt att nå vår kundservice via telefon och vår hemsida telenor.se. Vi arbetar så fort vi kan för att allt ska fungera som vanligt igen och tackar för ditt tålamod.

Varför funkar inte Facebook idag?

Uppdatera appen Det är inte vanligt för Facebook att begränsa åtkomsten till sin plattform eftersom den inte har den senaste uppdateringen installerad. Men om ansökan hade ett säkerhetsbrott, är det möjligt att företaget har blockerat åtkomst till sin plattform med gamla versioner av applikationen.

Varför funkar inte min Facebook?

Gå till facebook.com/login/identify och följ instruktionerna. Använd en dator eller mobiltelefon som du har använt tidigare för att logga in på ditt Facebook-konto. Sök efter det konto som du vill återställa. Du kan söka efter ditt konto per namn, e-postadress eller telefonnummer.

Har Telia Seniorrabatt?

Seniorrabatt hos Telia är något som du som är senior och har fyllt 55+ har tillgång till. Seniorrabatten du har tillgång till hos Telia gör att du kan få ta del av olika delar av Telias tjänster till rabatterat pris.

Hur gör man felanmälan Telia?

Med vår automatiska felsökare kan du både felsöka och felanmäla din fasta telefoni. Vi gör en check mot våra system och kommer med förslag på åtgärder som kan lösa problemet. Kan vi inte lösa problemet online görs en automatisk felanmälan till en tekniker utan att du behöver prata med någon i telefon.

Share this post