Allmänning

Hur fungerar reducerat system?

Hur fungerar reducerat system?

Vad är reducerade system? I ett reducerat system har man minskat det antal rader som ett motsvarande matematiskt system skulle innehålla. Chanserna att vinna blir naturligtvis lägre men insatsen minskar också avsevärt.

Vad är halvgardering?

En M-systemrad som innehåller en halvgardering, exempelvis 1X, följd av 12 enkeltecken innehåller två rader total och kostar därmed 2 kronor att spela. Den är alltså summan av 2 enkelrader utryckt som en rad på kupongen. En rad som innehåller 4 halvgarderingar kostar 2 x 2 x 2 x 2 = 16 kr.

Hur får man 13 rätt på R system?

Ingen av dem garanterar 13 rätt även om man lyckas få det på ramen. Med garanti menas hur många rätt som du minst har ifall du träffar 13 rätt på ramen. Ett reducerat systemspel som erbjuder 10 rättsgaranti ger alltså minst 10 rätt om du får 13 rätt på din tipsrad.

Vad betyder m på Stryktipset?

M-System på stryktipset Ett så kallat M-system – eller ett matematiskt system – innebär att du spelar de raka matematiska kombinationerna av raderna. En M-systemrad som innehåller en halvgardering, exempelvis 1X, följd av 12 enkeltecken innehåller två rader total och kostar därmed 2 kronor att spela.

Vad är ett M-system?

Matematiska system är den vanligaste typen av stryktipssystem där man kan komplettera en enkelrad med ytterligare tecken för varje match. Om man streckar så att man får 1X, 12 eller X2 på en specifik match så kallas det en halvgardering.

Hur mycket kostar 7 Halvgarderingar?

En halvgardering kostar 2 kronor och summan ökas x2 för varje helgardering du fyller på med. Medan en helgardering kostar 3 kronor och ökas med x3 varje gång du väljer att fylla på din kupong med ytterligare en helgardering.

Hur många hel och Halvgarderingar?

Ett populärt M-systemet är 64-rader och det ger 6 halvgarderingar och det kräver således 7 spikar. I Ett M-system kan du använda dig av en eller flera hel- och halvgarderingar. Helgardering: Du får tippa 1, X och 2 i matchen, vilket gör den säker. Halvgardering: Du får tippa två alternativ av 1, X eller 2 i matchen.

Hur rättar man ett r system?

välja systemet R 7-2-108 (11) vilket innebär att du spelar 7 helgarderingar och två halvgarderingar för 108 kr. Detta system hade kostat över 8 000 kr att lämna in ett matematiskt system med samma antal garderingar. (11) innebär att om du får in alla dina tecken så är du garanterad 11 rätt.

Hur gör man reducerade system V75?

Reducerade spel på ATG Nu kan du göra reducerade spel direkt på atg.se. Du behöver alltså inte använda externa verktyg utan gör dina reducerade spel direkt på sajten. Reduceringsverktyget fungerar på alla flerloppsspel: V75, GS75, V86, V65, V64, V5, V4, V3 samt Dagens Dubbel och Lunch Dubbel.

Hur rättar man M-system Stryktipset?

SYSTEM GER MER Nu kommer vi till det angenäma, dvs att räkna ut hur många under vinster du fått. I exemplet tippade du ett M12 system, och om du följer markeringen i tabellen nedan, ser du att ett M12 system med 7 rätt, ger sammanlagt 5 rader med 7 rätt, 70 rader med 6 rätt och 210 rader med 5 rätt.

Vad är M-system på Stryktipset?

Ett så kallat M-system – eller ett matematiskt system – innebär att du spelar de raka matematiska kombinationerna av raderna. En M-systemrad som innehåller en halvgardering, exempelvis 1X, följd av 12 enkeltecken innehåller två rader total och kostar därmed 2 kronor att spela.

Share this post