Frågor

Vad heter skalskydd pa engelska?

Vad heter skalskydd på engelska?

Engelska translation: shell protection.

Vad heter spont på engelska?

Svenska – Engelska Översättningar i kontext Joints with square edges or tongue and groove profile and with the same thickness as the product and without gaps.

Är Byggmax flytspackel bra?

Flytspackel Universal är en fiberförstärkt, snabbhärdande avjämningsmassa som är avsedd för inomhusbruk. Produkten är avsedd att användas på underlag av betong, lättbetong, sten, keramik, golvgips samt trä (stålarmering måste användas). För information om vattenåtgång, läs på förpackning.

Hur långt räcker en säck flytspackel?

Flytspackel är en självutjämnande betongblandning som man köper i torr form som ska blandas med vatten. För att få en aning om hur mycket flytspackel som behövs kan du räkna med 1,8 kg pulver per kvadratmeter och millimeter tjocklek. Ett golv som är 1 m² och ska spacklas 10 mm behöver alltså 18 kg pulver.

Hur mycket väger flytspackel?

För att uppnå 10mm flytspackel per m² krävs ca 17kg torrt flytspackel + 15% vatten. Total vikt: 19,5kg per m². Uppskattad kostnad för flytspackling inklusive material, pumpar, förarbeten och transporter ca 5-6 kr per kg. Flytspackling kostar mellan 97kr – 117kr per m².

Vilket flytspackel är bäst?

Flytspackel Weber floor 110 Floor 110 Fine är en finavjämning som rekommenderas att användas inomhus både vid nyproduktion och renovering för användningsområdena bostäder, kontor och offentlig förvaltning.

Hur många liter ger 25 kg flytspackel?

Hur säger man golvlist på engelska?

Det här låg gömt bakom en golvlist. This was hidden behind a panel.

Vad heter flytspackel på engelska?

Engelska translation: liquid filler.

Vad heter boyta på engelska?

Forumdiskussioner med ord(en) ”bostadsyta” i titeln: Inga titlar med ord(en) ”bostadsyta”….bostadsyta.

Huvudsakliga översättningar
Engelska Svenska
living space n (home: rooms, etc.) bostadsyta, boyta sex.: ”boll”, ”person”, ”Stockholm”.

Vad heter skruvdragare på engelska?

The blood on the screwdriver belonged to Tom. Det är skruvdragaren. It’s the screwdriver.

Vad heter Lister på engelska?

list

Huvudsakliga översättningar
Svenska Engelska
list border, strip, edging
cunning, craftiness

Vad är en sockel?

Sockel eller bas avser i sin ursprungsbetydelse en avskild del som finns underst på en byggnadsdel. Exempel är sockeln på ett hus, sockeln till en kakelugn, sockeln för en kolonn, staty eller skulptur.

Är avjämningsmassa och flytspackel samma sak?

fall mot golvbrunn i våtrum). Spackling på förut avjämnad, bredspacklad, avslipad och/eller struken yta för att fylla ut repor och smärre lokala ojämnheter. Äldre benämning på avjämningsmassa. Samlingsnamn på spackelmassa, avjämningsmassa och golvbruk.

Vad är List på svenska?

list {substantiv} lista {utr.}

Vad är sockel synonym?

Ordet sockel är en synonym till stöd och golvlist och kan bland annat beskrivas som ”underlag, fundament”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av sockel samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad är sockel lampa?

Ljuskällor har olika fattningar eller socklar för att fästa ljuskällan i en belysningsarmatur. Man måsta ha rätt sockel annars passar inte ljuskällan i armaturen. Det finns en mängd olika socklar. De vanligaste i Sverige är E14, E27 ( Vanligaste skruvsockeln), GU10, Gu5,3, G53.

Share this post