Blogga

Hur kan jag ta tillbaka ett raderade inlagg pa Facebook?

Hur kan jag ta tillbaka ett raderade inlägg på Facebook?

Skulle man ångra att man har raderat ett eller flera inlägg så har man 30 dagar på sig att återställa inläggen efter det att de raderats. Det går även att välja att bara arkivera inläggen så att de fortfarande finns kvar på Facebook men bara är synliga för användaren själv.

Hur ser man om man är borttagen som vän på Facebook?

Med appen Who deleted me såklart. Appen, som finns att ladda ner gratis till mobiler och Chrome, berättar för dig vilka som har raderat dig sen senast (och när de gjorde det), och vilka som är dina nya vänner.

Hur får man fram dolda inlägg på Facebook?

Du kan visa saker (som inlägg, foton och videor) som du har dolt i din profil med hjälp av aktivitetsloggen. Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Tryck på och tryck sedan på Aktivitetslogg. Tryck på Filter och sedan på Dold från profil för att granska.

Hur hittar man papperskorg Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Tryck på nedanför din profilbild och tryck sedan på Aktivitetslogg. Tryck på Papperskorgen längst upp i din aktivitetslogg.

Varför kan man inte se alla bilder på Facebook?

Se till att du har en stark WiFi- eller nätverksanslutning. Testa att ladda upp originalfotot istället för en redigerad version. Kontrollera storleken på fotot. Vi rekommenderar att du laddar upp foton under 15 MB.

Varför syns inte taggade bilder?

Tryck på längst upp till höger och tryck sedan på Inställningar. Tryck på Sekretess och sedan på Taggar. Tryck på bredvid Godkänn taggar manuellt för att aktivera funktionen.

Vad innebär det att blockera någon på Facebook?

Om du blockerar en person som du är vän med, tas hen även bort som vän. Om du inte vill ta bort en person som vän, men visa mindre av hens innehåll på Facebook, kan du ta en paus från den personen. Du kan inte göra sådant som att starta en konversation med den blockerade personen eller lägga till hen som vän.

Vad är arkiv på Facebook?

Händelser som skapas och delas på Facebook är bara tillgängliga för din utvalda målgrupp i 24 timmar, men därefter kan de sparas i händelsearkivet. När händelsearkivet är aktiverat kommer dina foton och videor automatiskt att arkiveras när de försvinner från händelsen. Ditt händelsearkiv är bara synligt för dig.

Var hittar jag Papperskorgen på Facebook?

Du kan återställa innehåll i papperskorgen i aktivitetsloggen.

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn.
  2. Tryck på nedanför din profilbild och tryck sedan på Aktivitetslogg.
  3. Tryck på Papperskorgen längst upp i din aktivitetslogg.

Share this post