Allmänning

Vad menas med ettrig?

Vad menas med ettrig?

Ettrig betyder ungefär detsamma som energisk.

Var tvungna synonym?

Tvungen betyder ungefär detsamma som nödvändig.

Hur stavas ettrig?

Han är ganska ettrig i backhand men samtidigt ganska förutsägbar. Emilie är ettrig som sjutton och gav sig den på att hon skulle slå storasyster Jennifer. Likt en ettrig parasit utmanar den sin värdkropp om herraväldet över denna.

Är en spjuver?

Ordet spjuver är en synonym till lurifax och busfrö och kan bland annat beskrivas som ”skojare”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av spjuver samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

https://www.youtube.com/watch?v=D_1ayvRHomw

Vad betyder formatet?

Format[redigera | redigera wikitext] Format (bokbinderi) – formatet på en bok. American Screen Standard – ett format för filmmanus. Tvåspaltsmanus – format för manus som skrivs inom svensk TV. Programformat – ett begrepp inom radio- och TV-branschen som anger en detaljerad struktur för ett radio eller TV-program.

Vad betyder formerna?

Former betyder ungefär detsamma som arrangemang.

Vad är förmätet?

Vad betyder förmäten? alltför anspråksfull, överskattande sin egen förmåga; (även om handling e.d.)

Vad är ett stoff?

Ordet stoff är en synonym till materia och material och kan bland annat beskrivas som ”(kunskaps)material”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av stoff samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad är en form?

Formgivning – ett begrepp som beskriver ett föremåls konstruktion, utseende eller den skapandeprocess. Form/Design Center – en utställnings- och försäljningslokal i Malmö Bestämd form – böjningsform av substantiv. Gjutform – en konstruktion med vars hjälp föremål kan formges i olika material.

Är pirum på?

Vad betyder pirum? (vardagligt ord) berusad || oböjl.

Vad betyder sjunker ner?

Betydelse: Betecknaren långsammare, stundom omärklig fallande rörelse. Betydelse: Är bildligt uttryck för minskas, blifva lägre, till exempel: qvicksilfret i barometern har sjunkit.

Share this post