Frågor

Kan man anvanda vatten som glidmedel?

Kan man använda vatten som glidmedel?

Tvålar, shampoo, kräm och liknande är absolut förbjudet att använda som glidkräm.

Är det farligt att få i sig glidmedel?

Linn Heed säger: Nej det är inte skadligt. Tänk dock på att använda vattenbaserat glidmedel ihop med kondom. Andra glidmedel kan skada gummit. Är man dessutom känslig i underlivet, så är det viktigt att inte använda för parfymerade glidmedel och oljor.

Är RFSU glidmedel bra?

Det är ett glidmedel av hög kvalitet till ett bra pris. Klick Natural Glide är ett vattenbaserat glidmedel. Det är skonsam för underlivet, smakar bättre, och ger bättre och längre glideffekt än gamla Klick. Klick Natural Glide innehåller bara naturliga konserveringsmedel.

Hur man gör sitt eget glidmedel?

Så här gör du:

  1. Blanda majsstärkelse och vatten i en kastrull.
  2. Låt koka upp försiktigt under omrörning, det kommer tjockna rejält.
  3. Sänk värmen och låt puttra någon minut eller två tills geggan i kastrullen är genomskinlig.
  4. Ta från värmen och låt svalna.
  5. När glidmedlet är kallt, spä med vatten till önskad konsistens.

Kan man smörja in underlivet med babyolja?

Använd olja i stället för tvål när du tvättar dig i underlivet. Då blir du ren samtidigt som vattnet inte torkar ut slemhinnorna lika lätt. Oljan kan också lindra klådan. Du kan prova exempelvis barnolja eller intimolja som finns att köpa på apotek.

Vart får man tag på glidmedel?

Glidmedel Vattenbaserat 100ml RFSU | Handla online från din lokala ICA-butik.

Vad är det bästa glidmedlet?

Silikonbaserade glidmedel har det längsta och bästa ”glidet”. Det är dock även dyrast. Men eftersom att det endast behövs några droppar så räcker det längre än ett vattenbaserat glidmedel. Silikonbaserade glidmedel kan du exempelvis köpa på RFSU shoppen: www.rfsu.com, eller på andra ställen där de säljer sexleksaker.

Vilket glidmedel är bäst för torra slemhinnor?

Silikonbaserat glidmedel är mera skonsamt för torra och känsliga slemhinnor än vattenbaserat. Det ger glid under längre tid och torkar inte ut. Kan användas tillsammans med kondom men kan förstöra sexleksaker av silikon. Oparfymerad olja är bra för torr hud och torra slemhinnor både att tvätta med och smörja in.

Kan man runka med raps olja?

ja, det stämmer att det går bra att onanera med olja. Det är varken skadligt eller torkar ut penis.

Kan man tvätta underlivet med barnolja?

När du har tvättat underlivet är det viktigt att återfetta huden. Smörj in dig med en parfymfri, mjukgörande kräm. Den som har så känsliga slemhinnor att inte ens vatten funkar, kan tvätta sig med olivolja eller barnolja.

Finns glidmedel på ICA?

Share this post