Frågor

Hur gor man en kryssruta i Excel?

Hur gör man en kryssruta i Excel?

kryssrutor och alternativknappar, för att göra det lättare att ange information….> Excel-alternativ > Populära > Visa fliken Utvecklare i menyfliksområdet.

  1. Om du vill lägga till en kryssruta klickar du på fliken Utvecklare och Infoga.
  2. Klicka i cellen där du vill lägga till kryssrute- eller alternativknappkontrollen.

Hur gör man bockar i Excel?

På menyfliken Utvecklare [Developer], klicka på knappen Infoga [Insert] och välj ikonen för kryssruta. Klicka sedan i kalkylbladet och en kryssruta infogas. Det blir som en figur som flyter ovan rutnätet på kalkylbladet och går att flytta till en ny position. Det kommer även med en text till höger om kryssrutan.

Vad kallas en ruta i Excel?

En ruta som är utformad för skärningspunkten mellan en rad och kolumn i ett kalkylblad eller i en tabell där du anger information. Uppsättningen koordinater som en cell tar upp i ett kalkylblad. Referensen till den cell som visas vid skärningspunkten mellan kolumn B och rad 3 är exempelvis B3.

Hur gör man en checklista i Word?

Snygga kryssrutor i dina Word-dokument…

  1. Punktlista. Skriv dina rader i Word. Gå sedan till avsnittet Stycke på fliken Start i menyfliksraden.
  2. Ny symbol. Klicka på Symbol.
  3. Kryssruta. Leta fram symbolen med kryssrutan eller skriv in 111 direkt i fältet Teckenkod.
  4. Skapa lista. Markera dina rader.

Hur gör man små rutor i Word?

Nu när du har aktiverat fliken Utvecklare (Developer), är du redo att lägga till kryssrutor. Helt enkelt, skriv din fråga och svaren i dokumentet. Placera markören där kryssrutan ska visas. På fliken Utvecklare (Developer), klicka på knappen för kryssruta (se bilden nedan).

Hur fylla man i en kryssruta Word?

Helt enkelt, skriv din fråga och svaren i dokumentet. Placera markören där kryssrutan ska visas. På fliken Utvecklare (Developer), klicka på knappen för kryssruta (se bilden nedan). Infoga en kryssruta var alla alternativ på samma sätt och resultatet kan se ut som bilden nedan.

Hur fyller man i en ruta i Word?

Share this post