Blogga

Vad gor Highlight?

Vad gör Highlight?

Highlight är ljusare än din hudfärg och appliceras på de delar du vill framhäva. Detta kan vara tex kindbenen, näsryggen, pannan, hakan, högsta punkten under brynen och amorbågen. Man kan även highlighta de delar i ansiktet där man har fula skuggor, tex under ögonen eller nasolabialvecken (skrattrynkor).

Vilken färg ska man ha på highlighter?

Undvik en nyans som krockar med din hudton. Om du har mellan- eller mörk hudton så ska du använda nyanser som är persikefärgade och bronziga. Om du har ljus hy ska du ha en nyans som är mer genomskinlig. Om du använder en highlighter i krämform så ska du helst inte använda några verktyg, då resultatet kan se ojämn ut.

Hur funkar höjdpunkter på Instagram?

Skapa en höjdpunkt genom att trycka på cirkeln Ny längst till vänster. Därifrån kan du välj händelser från ditt arkiv, ett omslag för höjdpunkten samt ge den ett namn. När du är klar visas höjdpunkten som en cirkel i din profil som spelas upp som en fristående händelse när någon trycker på den.

Vart ska man applicera highlighter?

Tänk på att applicera highlighter på områden du vill framhäva, områden som normalt sett träffas först av solens strålar – dvs kindbenen, nästipp och näsrygg, amorbåge, brynben och hakan. Undvik att använda highlighter i veck eller på mörkare områden, då finns nämligen risken för att huden ser blank/fet hud.

Hur lägger man rouge och highlighter?

En rouge ska förstärka din naturliga rodnad och därför gå i rosa toner. Där efter lägger jag min highlighter ovanför rouget men inte för nära ögat. Min highligter är skimmrig och därför vill jag inte ha den överallt. Hade jag haft en matt highlighter hade jag kunna lagt den närmare ögat och näsa.

Var ska man lägga highlighter?

Är Isadora bra?

Isadora gör nog mina absoluta favorit foundations, och de lyckas nästan varje gång. De håller oftast hela dagen och de konkurrerar i sminkväskan med riktiga foundationsjättar såsom beautyblender bounce och smashbox. Oftast för inte så är det just budgetfavoriter som håller måttet för just mig.

Share this post