Blogga

Hur skriver man med stora bokstaver pa iphone?

Hur skriver man med stora bokstäver på iphone?

Iphones tangentbord har ingen separat capslock-knapp, men du kan fortfarande enkelt aktivera skiftlås: Dubbeltryck bara på shift. Ikonen på knappen byter utseende för att visa att du nu bara kommer skriva med versaler.

Hur får man stor bokstav på datorn?

Tryck ned Skift i kombination med en bokstav för att skriva en versal. Tryck ned Skift i kombination med en annan tangent om du vill skriva den symbol som visas i tangentens övre del. Tryck på Caps Lock en gång om du vill att alla bokstäver ska vara versaler. Tryck på Caps Lock igen för att inaktivera funktionen.

Hur får man bokstäver på knappsatsen iPhone?

Ange bokstäver och siffror Exempel: Om du vill skriva bokstaven O trycker du på 6 (som har försetts med bokstäverna ”MNO”). Varje gång du trycker på 6 visas en ny bokstav i displayen, M, N, O, m, n, o och slutligen 6. Mer information om hur du hittar rätt tecken finns i Bokstäver och siffror på knappsatsen.

Hur gör man stora bokstäver?

Ändra skiftläge

  1. Om du vill att den första bokstaven i en mening ska vara versal och resten gemena klickar du på Inledande versal i mening.
  2. Om du vill utesluta versaler från texten klickar du på gemener.
  3. Om du vill göra alla bokstäverna versala klickar du på VERSALER.

Hur får man större bokstäver på tangentbordet?

Så här gör du teckenstorleken större eller mindre:

  1. Öppna appen Inställningar på enheten.
  2. Tryck på Tillgänglighet. Text och visning.
  3. Tryck på Teckenstorlek.
  4. Använd skjutreglaget för att välja teckenstorlek.

Hur får man tillbaka svenskt tangentbord?

1. För att återställa tangentbordslayouten och skrivspråket till ditt vanliga språk behöver du bara trycka ned Alt- och Skift-tangenterna samtidigt. 2. Längst ned till höger i Aktivitetsfältet bör då texten som indikerar just vilken tangentbordslayout som används ändras.

Share this post