Rekommendationer

Vad betyder Silvermunk?

Vad betyder Silvermunk?

Då du inte har haft sexuellt umgänge de senaste 6 månaderna.

När blir man Bronsmunk?

Då du inte har haft sexuellt umgänge de senaste 3 månaderna.

Vad betyder Guldnunna?

En guldmunk är en man som avstår från att ha sex i ett år. Somliga gör valet för att maximera sin fysiska prestationsförmåga.

Får nunnor ligga?

I både kristna och buddhistiska kloster lovar munken eller nunnan, att leva i celibat. Det betyder att man inte gifter sig och inte har några sexuella relationer. Munkar och nunnor får inte heller äga någonting, mer än det allra nödvändigaste. De bor i klostret, äter enkla måltider och klär sig i klosterdräkt.

Kan man bli oskuld på nytt?

För 3500 kronor ger hon sina unga kvinnliga patienter “oskulden åter” genom en enkel ingrepp i underlivet. – Det är nästan uteslutande muslimska tjejer som kommer hit, flickor som redan debuterat sexuellt men nu måsta vara jungfrur inför bröllopsnatten, berättar Christine Felding.

Är en nunna?

Nunna (av senlatin nonna ’barnsköterska’, troligen ursprungligen ett tilltalsord till äldre kvinnor) betecknar en kvinnlig medlem av ett kloster. Nunnor förekommer inom Romersk-katolska kyrkan, ortodoxa kyrkan, Svenska kyrkan och i andra kristna samfund, samt bland annat inom buddhismen.

Vad får man inte göra som nunna?

Vad gör man om man inte är oskuld?

Eller gå till en ungdomsmottagning och prata med en barnmorska. Hen har alltid tystnadsplikt och det kan vara skönt att prata av sig hos någon som man inte känner.

Vad är en Nunnas uppgift?

Oftast bor, ber, äter och arbetar man tillsammans. Man avger löften för en kortare eller längre tid och lovar att följa reglerna för klostret. I både kristna och buddhistiska kloster lovar munken eller nunnan, att leva i celibat. Det betyder att man inte gifter sig och inte har några sexuella relationer.

Är en del nunnor?

Share this post