Frågor

Vad innebar utfodring?

Vad innebär utfodring?

Utfodring betyder ungefär detsamma som kreatursföda.

Kan man mata grisen med korsord?

Föreslå en synonym eller ett motsatsord till utfodra….Hur böjs utfodra?

verb
aktiv passiv
supinum har|hade utfodrat har|hade utfodrats
imperativ utfodra
particip

Får man mata vilt?

Du får använda hela djurkroppar eller delar av djurkroppar från vilda landlevande djur till utfodring av rovdjur inklusive rovfåglar, till exempel från jakt eller olycka, utan att anmäla detta till Jordbruksverket. Men du får bara använda det inom den kommun där djuret dött och i angränsande kommuner.

Får man mata vildsvin?

Utfodring av vildsvin kan ske som stödutfodring eller avledningsutfodring. Stödutfodring sker vintertid medan avledningsutfodringen sker hela året, inte minst under vår och sommar. Det är de lokala vinterförhållandena som styr hur omfattande stödutfodring som krävs.

Vad är en hyllning?

Ordet hyllning är en synonym till uppvaktning och manifestation och kan bland annat beskrivas som ”handlingen att hylla någon”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av hyllning samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Kan vara pengar korsord?

Användarnas bidrag

  • sekiner,
  • riksdaler,
  • tillgångar,
  • para,
  • kapital,
  • förmögenhet,
  • mammon,
  • valuta,

Lantbrukarnas Riksförbund (LRF) vill ha ett totalförbud för att mata vildsvin eftersom de anser att det inte räcker med jakt för att minska stammen. Även regeringens jaktlagsutredare Håkan Larsson föreslår matningsförbud, men bara under sommarhalvåret och att åtla för att underlätta jakt anser han bör få fortsätta.

Vad betyder ordet hyllar?

Hylla betyder i stort sett samma sak som fira. Men även ett välanvänt uttryck för kvinnobröst.

Vad betyder att hylla någon?

Hylla betyder: hedra. vara anhängare av en åsikt.

Vad är Sörpa?

1) Djurfoder; bestående av hackelse eller agnar eller kli eller bark, samt gröpe eller kraftfoder av rovor t ex potatis. Oftast utblandat i ljummet vatten.

Vad betyder råda över?

Frasen råda över är en synonym till sköta och styra och kan beskrivas som ”sköta, styra, påverka; ha hand om”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av råda över samt se exempel på hur frasen används i det svenska språket.

Kan pengar synonym?

Ordet pengar är en synonym till pluring och slanta och kan bland annat beskrivas som ”kontanter, betalningsmedel”. Ordet används i uttrycket ”får valuta för pengarna” som betyder ”får ett utbyte som motsvarar vad man betalat”.

Vad betyder ordet märklig?

Ordet märklig är en synonym till odd och remarkabel och kan bland annat beskrivas som ”märkvärdig”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av märklig samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Share this post